onsdag 24 maj 2017

Hyrbil eller bilpool

För En Enkel Och Stressfri Upplevelse. Hyr personbil, skåpbil eller lastbil från Avis. Vi erbjuder snabb transportbilsuthyrning i olika storlekar till konkurrenskraftiga priser! Ledande biluthyrning med över 1märken att välja mellan.


Gratis körsträcka ingår. Omedelbar bekräftelse inom minuter.

Som Sunfleet-medlem i Stockholm eller Uppsala får du ett fint starterbjudande. Vi är Sveriges största bilpool , och finns på över platser runt om i Ronneby. Ett enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt alternativ till hyrbil , eller att äga en egen bil.


Boka per timme var du vill, du är inte knuten till någon specifik stad eller plats. Hushåll och företag slipper binda upp sig med egna bilar och kan enkelt använda andra färdsätt – cykel, kollektivtrafik, hyrbil eller taxi – när de vill. Kanske vill du ta med barnen på en utflykt, hälsa på kompisarna på landet eller göra ett större inköp som kräver sitt bagageutrymme?


Här får du en guide till bilpoolerna i Sverige. Har själv inte ägt bil på ett antal år men hyr ganska ofta och är nöjd med arrangemanget.

Bilpool , carpool, hyrbil , bildelning. Registreringen tar bara några minuter och du bokar sedan smidigt din hyrbil via hemsidan eller appen och väljer med fördel att plocka upp den i din närmaste bilpool i Växjö. Välkommen till Sunfleet, bilar där och när du behöver dem. För- och nackdelar med bilpool. Låg eller ingen fast kostnad.


Du behöver inte ägna dig åt bilunderhåll. Du kan välja bil efter behov. Du slipper kringkost­nader, som parkering eller garage. Hög rörlig kostnad beroende på avtal. Dyrt per kilometer på långa resor jämfört med hyrbil.


Det är att använda sig av bilpool eller en hyrbil. Dessa alternativ kan göra att du spara mycket pengar varje år, men dessa kräver att du inte är beroende av bil i din vardag. Det är bäst för dem som bor centralt i de större städer, där parkering är dyrt, bra utbud av bilpooler och många hyrbilsföretag. Kostnaderna är tagna från Konsumentverkets tjänst Bilsvar. Den Volvo XC60-modell som beräkningarna grundar sig på är en DAutAWD Momentum.


Betala inte mer än vad du behöver. Stöldskydd och tredjepartsansvar är en del av erbjudandet. Hyrbilen är oftast tillgänglig när du behöver den, dvs på helgen.

Detta då det finns en stor andel hyrbilar som hyrs ut under veckorna till affärsresenärer. När det kommer till bilpool så får man ha i beaktning att fler tänker som du att det vore praktiskt med tillgång till bil över helgen. Genomsnittsträckan en hyrbil kör är ca. Det är en ca tre gånger längre sträcka än en normalbil. Hyrbilen utför därför, allt annat lika, tre gånger så stort transportarbete med motsvarande potential att bidra till mindre negativa effekter av individuella persontransporter jämfört med övriga, äldre bilar.


Ett alternativ till att köpa egen bil är att hyra eller vara med i en bilpool. Särskilt i storstäderna blir bilpoolerna allt vanligare. Men för att det ska bli det bästa miljöalternativet behövs fler parkeringsplatser och laddstolpar i städerna. Begagnat, hyrbil eller bilpool ? Det börjar bli hög tid att planera sommarens bilsemester.


Det rätta valet beror helt på vad man värderar mest, säger Carl-Erik Stjernvall på Motormännens riksförbund. Undrar vad ni som använder bilpool tycker om det. Därtill är bilpooler helt självfinansierande och behöver inga som helst subventioner. När jag tittar på olika bilpoolers hemsidor, typ sunfleet, så tycker jag inte att det verkar så förmånligt.


Grunden till insteg i en bilpool är att den fyller ett behov. Låna exempelvis en större bil till semesterresan, bil med dragkrok eller en skåpbil till flytten. Ger dig möjlighet till bil på annan ort om du har rest dit på annat vis. Om din egen bil är på verkstaden har du tillgång till hyrbil per timme. Ta chansen och upplev nya Volvomodeller.


Här ser du var närmaste bil finns! För företaget kan bilpoolen ersätta hyrbilar , tjänstebilar, taxi och privata bilar. Företag som använder bilpool får effektivare resor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg