tisdag 16 maj 2017

Busschaufför utbildning stockholm

Utbildningen är på heltid och både teoretisk och praktisk. Du kör buss med trafiklärare. Det omfattar dels förarutbildning på fordon för persontransporter, dels säkerhet för passagerare. Det utgår ingen ersättning i form av lön under de första veckorna på utbildningen.


Du binder upp dig till en visstidsanställning under kommande sommar på den ort du sökt utbildningen till. Varje utbildning har en beskrivning där du hittar all nödvändig information samt möjligheter för dig att komma i kontakt med skolan eller utbildningsanordnaren.

Videointervju med en Bussförare. Ingen videointervju för tillfället. Då kan en yh utbildning vara något för dig! Yh- utbildning , tidigare kallat ky- utbildning , är en utbildningsform som är utformad för att ge relevant kunskap inom ett område som som behöver arbetskraft. Studierna ska även stimulera till ett fortsatt lärande.


Kanske vill du bli trafiklärare, bussförare eller lastbilschaufför? Här hittar du utbildningar inom trafikområdet för bil, buss och lastbil. Det finns ett flertal olika yrkesprogram på komvux att välja mellan så som lastbilsmekaniker, personbilsmekaniker, yrkesförare, bilskadereparatör, reservdelsman, fordonslackerare och mycket mer.

Oftast är utbildningarna gratis och CSN berättigade, men avvikelser kan komma så kika in på utbildningssidan och läs antagningskraven. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 55. Stockholm och andra stora städer i Sverige.


JavaScript är nödvändig för att webbplatsen ska fungera korrekt. Vill du ha ett omväxlande yrke där du möter många människor, där service och ansvar är en del av vardagen? Herrljunga-Vårgårda Vuxenutbildning erbjuder utbildning till bussförare, ett bristyrke i Sverige idag. Det saknas bussförare för all form av busstransport, som lokal och regional trafik. Du kan till exempel läsa in gymnasiet, läsa svenska på sfi eller utbilda dig på.


Kompetent och engagerad personal kommer att göra allt för att dina studier ska leda dig till ditt personliga mål. Han menar att den har stoppats utan förvarning och dialog. Vi har jobben du söker!


Mer om YKB- utbildningar. Ett YKB (yrkeskompetensbevis) är gällande i fem år, som förare ska man inom denna period dessutom gå en fortutbildning om minst timmar. En YKB- utbildning kan ske på olika sätt, antingen under en vecka eller delas utbildningen upp på tillfällen som skall omfatta minst sju timmar. Välkommen till Yrkesakademin!


Hos oss på YA får du rätt verktyg till att lyckas i arbetslivet och din nästa karriär. Ansök till din drömutbildning idag! Du kan hitta din utbildning genom att söka på kombinationer av kategori, plats, utbildningstyp eller sökord.

Du får också utbildning i vad som behövs för ett serviceinriktat arbete som busschaufför. Syftet med utbildningen är även att stimulera till fortsatt lärande. Vad kul att du är intresserad av bussföraryrket och en framtid hos Nobina!


Till våra field maketing-team söker vi nu utåtriktade talanger inom försäljning som vill jobba i ett av våra härliga team som präglas av hög energi, entusiasm och gemenskap, där alla motiverar varandra. Vad gör en Busschaufför Arbetsplatsen är bussen och de trafikmiljöer som bussen färdas genom. Arbetsuppgifter Förare i lokal eller regional linjetrafik kör bestämda linjer efter tidtabell.


I arbetet kan det ingå att sälja men oftast att kontrollera biljetter och färdbevis samt att ropa ut hållplatserna. Består av körövningar och teori. Tar vanligen 4–veckor, beroende på din tidigare erfarenhet. Avslutas med uppkörning och teoriprov på Trafikverket.


Till varje utbildning presenteras den viktigaste informationen som du behöver för att kunna jämföra olika utbildningar med varandra, som t. När du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Lernia utbildar och utvecklar individer, företag och organisationer och rekryterar och hyr ut yrkesarbetare och tjänstemän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg