torsdag 11 maj 2017

Duktighetssyndromet därför går allt fler kvinnor in i väggen

Duktighetssyndromet därför går allt fler kvinnor in i väggen

Der mutige VorschIag eines MiIIiardär wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Skickas inom 1-vardagar. Logga in för att reservera.


Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Det finns ett flertal olika signaler du själv kan identifiera och därmed agera i tid. Känner du dig som en duktig flicka som alltid ställer upp och som vill att allt ska vara perfekt?


Sover du dessutom dåligt eller nyligen råkat ut för någon form av förlus. Från start uppfostras fortfarande många flickor till att vara †duktiga flickor†och till att ge, inte kräva. Dessa beteenden kan hindra kvinnor från att lösa problemen på rätt sätt.


Allt fler högavlönade kvinnor går in i väggen. Duktiga flickors strävan efter perfektionism och att inte kunna spelreglerna i arbetslivet är orsakerna. Det visar den forskning som Monica Renstig på Wombri utförde tillsammans med med.


Hélène Sandmark vid Karolinska Institutet i fjol. Vägen dit och vägen ut! Lär dig spelreglerna och gör karriär – För att göra karriär räcker det inte med att bara vara duktig.


Duktighetssyndromet – Därför går allt fler kvinnor in i väggen. Bygger på den omtalade forskningen av orsaker till utbrändhet. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.


Gå till mobilversionen av bokus. Fri frakt Billiga böcker. Hos oss hittar du allt för en inspirerande vardag.


Duktighetssyndromet därför går allt fler kvinnor in i väggen

Och lägg heller inte så mycket kraft på personliga relationer på arbetsplatsen. De tar onödig tid och stjäl resurser från dig. Förklaringar som nämns är att allt fler kvinnor gör karriär, att näringslivet blivit allt mer in-ternationaliserat och att typiska kvinnliga egenskaper snarast kan vara ett hinder i arbetslivet. Det är alltid tid för en bok.


Studien bestod av en enkät med 3sjuka och 3friska kvin-nor samt djupintervjuer med långtidssjukskrivna kvinnor. Vårt nyhetsbrev kommer en gång i veckan och är kostnadsfritt. Avsluta din prenumeration när som helst. Vi delar aldrig din epostadress med tredje part.


Duktighetssyndromet därför går allt fler kvinnor in i väggen

Finns i lager, 3kr. De flesta av oss bär nog på en längtan att bli sedda som den vi är. Den är tillägnad mannen och handlar om konsten att kommunicera med kvinnor.


Cornelia Södergren har skrivit en bok om detta. Mannen får en unik inblick i kvinnans värld. Affektfokuserad psykodynamisk terapi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg