torsdag 11 maj 2017

Menorca ving

Centrala hotell och bra flygtider. Hitta billigaste resan här. Try the Second Best Search Engine. Vings resor till Menorca.


Menorca ving

Du får också välja mellan en lång rad hotell, här finns såväl lägenheter som hotellrum, i alla olika prisklasser. På Menorca erbjuds allt från enkla hotell för en mindre budget, till snyggt designade lyxhotell - Boka hotell hos oss inför din resa till Menorca ! Mallorca under sommaren är ön ett härligt resmål året runt. Det är lätt att resa med buss till öns huvudstad Mahón för en lunch i hamnen, lite shopping eller ett besök i gindestilleriet Xoriguer där man framställer öns aromatiska gin. Res till Menorca - den gröna ön med hundratals vackra badvikar - men också långa sandstränder. Menorca är även perfekt för vandring, cykling och snorkling.


Här finns inga jättehotell och det går att hitta en strand man kan ha för sig själv. En bit utanför Mallorcas nordöstra kust ligger dess lilla granne Menorca. Jämför och boka charterresor till Menorca , Spanien.


Passa på att boka vinterns resa till värmen - och njut av dagar fulla av sol och bad! Menorca har vacker natur, massor av fina stränder och mysiga byar. Det byggs få nya hotell eftersom ön är ett naturreservat och det finns restriktioner för hur mycket turismen får expandera. Encuentra Resultados Relevantes con Informationvine.


Nu väntar ”lillasyster” Menorca på sitt blågula genombrott. Mallorcas lillasyster har hon kallats, den lilla pärlan i havet alldeles bredvid den stora partyön. Boka charter, flyg, hotell och sista minuten. Den trevliga personalen, internationella barnklubben och piratskeppet med små rutschkanor i en tropisk miljö gör det lätt att trivas.


Menorca ving

Här råder småskalighet och egna traditioner. Både lokalbor och besökare vandrar utmed klippor och turkosa badvikar och vilar sedan på lantliga boenden med lokalproducerad mat. Men på senare år har fler och fler fått upp ögonen för denna mysiga ö, där rekreation och avkoppling kommer i första rummet. Avstånden är aldrig för långa.


Ta en buss eller hyr bil och upplev det riktiga Mallorca. Stanna i någon by, ta en café solo med gubbarna på torget, blicka ut över de terrasserade dalarna med havet som ständig fond eller sitt i skuggan under ett uråldrigt olivträd. Tack för att du besöker oss! Destinationen har stängt för säsongen.


Menorca ving

Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om. Kring hela ön hittar du badvikar med kristallklart vatten, vissa når man bara med båt eller till fots. I stort sett hela ön är naturskyddad och har utsetts till biosfärreservat av Unesco. Trekking, mountainbike och ridning.


Gillar du att röra på dig är Menorca. Här kan man konsten att laga mat! All Inclusive på Mallorca. Huvudort är Mahón (på katalanska Maó).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg