torsdag 25 maj 2017

Restaurang avenyn miss sophie

Snabbt och enkelt att använda. Din bokning har bekräftats. Boka snabbt, enkelt och säkert! Nya erbjudanden varje dag. Hitta billiga hotell för i natt. Erbjudanden på otroliga hotell.

Sök och boka billiga hotell nu. Kundservice live, dygnet runt, på ditt språk. Från budget till lyx, hotell och hem.


Miss Sophie Här kan du slinka in för ett glas vin och en charkbricka, eller för en hel middag. På menyn hittar du stor variation av olika grillrätter, och speciellt är att köket även helgrillar kött i sitt rotisseri. STARTER Bites To Share Grilled bell pepper with porcini crème, American bleak roe and chips, charcuterie MAIN COURSE Prime Choice Two details from the. Grillrestaurang har öppnat på Avenyn.


En grillrestaurang efterfrågades av många, och det här är något som saknades på Avenyn.

Det är ett tillskott för hela Göteborg, säger driftchefen Stefan Ericsson. Tillägg om restaurangen läser detta: Uppmuntra gärna dörrvakten, att om ett grupp väntar utanför fem minuter innan öppning, i ösregn, att det är OK att låta dom vänta inne under tak. Här hittar du stans guldkorn, oavsett vad du är ute efter. Välkommen till Sophie Restaurang ! Vi serverar persiskmat och har gjort en fantasifull meny för dig som älskar god mat.


Sini Sophie (pers) Tre spett av oxfilé, kyckling innerfilé och lammfärsspett. A spit of ox fillet, a spit of chicken inner fillet and a spit of lamb sprouts. Det finns en del som talar mot restaurang Miss Sophie : konceptkrog i en snabbt växande restaurangkoncern och placerad på Avenyn , detta Mecka för mediokra matetablissemang. Men ack vad positivt överraskade vi blir, inte minst av maten.


NÄRA OCH MYSIGT - Det här stället ligger i Göteborg på avenyn och du har nära till shopping och andra sevärdheter. Det är en mysig restaurang med go vällagad mat och med många ekologiska maträtter. GOTT FRÅN GRILLEN - På Miss Sophie kan du välja på många olika rätter och deras goda kötträtter från grillen. Restauranger i närheten av Avenyn på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Avenyn , Göteborg.


Vi är med dig hela resan. Vår kundtjänst är här för att personligen vägleda dig. På hjørnet ved UD ved Slottsparken i Oslo har Miss Sophie Restaurant åpnet, med middag tirsdag til lørdag og en fristende brunchmeny i helgene.


I rotisseriet helgrillar dom sitt kött och fisk på roterande spett över öppen el vilket ger ett saftigt, mört kött med knaprig yta och mycket smak. Mot senkvällen övergår Miss Sophie i en mer klubbrelaterad barskru med dj’s och cocktails, och på sommaren är restaurangens uteservering ett trivsamt ställe att spana på.

Reviews, opening hours and information about Miss Sophie ( Restaurant , Bar), Kungsportsavenyn in Gothenburg. Here you get both our and our readers' best local tips. Thatsup guides you to find the best places in town. Regnet duschar Avenyn denna vårkväll mitt i veckan. Vinden river i markistaket på Miss Sophie Grills inglasade veranda.


Vårt tänkta bord inne saknade tillfälligt stolar så vi bestämde oss för verandan och får perfekt spanläge. Mitt på Göteborgs paradgata Avenyn ligger Miss Sophie , en grillrestaurang med annorlunda touch. Längs väggarna är halogeninfra IH installerade och ser till att temperaturen hålls uppe även efter att solen gått ned eller under svalare dagar. Vi på Miss Sophie använder bara noggrant utvalda råvaror på grillen och i grytor.


Här finner du även en av Göteborgs mest gedigna vinlistor samt cocktails i världsklass. Som man hör på namnet är detta en restaurang där både menyn och vinet kommer från Italien. Maten beskrivs som klassisk italiensk med en modern twist.


Undangömd på en parallellgata till avenyn hittar du denna lilla familjeägda restaurang. Utifrån lokalt odlade och ekologiska råvaror skapar kockarna en lekfull säsongsanpassad meny. Oavsett väder kan du alltid njuta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg