onsdag 31 maj 2017

Matmått apoteket

Matmått apoteket

Vi gör det enklare för dig som kun personlig rådgivning och brett sortiment. Den hjälper till med översättning och ger tips på ersättning för ingredienser som inte finns i svenska affärer. Dessutom konverterar den mellan vikt och volym för över 1ingredienser.


Använd den gärna i mobilen. Volymerna är framtagna av. Avoid having to weigh your food or count calories. Med tjänsten Formkollen hjälper Apoteket dig med vägning, mätning av kroppsfettprocent och uträkning av BMI. Läs mer om Formkollen.


Ingen av de här beskrivna metoderna ska användas för att bestämma om ett barns vikt är hälsosam. Kolla upp lite portionsstorlekar eller köp ett matmått på Apoteket om du vill känna att du har lite mer koll på hur du äter. Man ska aldrig ha ångest för mat! Det måste du ha för att fungera.


Matmått apoteket

Att svälta sig är definitivt ingen lösning, när kroppen ställer in sig på svält så spar den ALLT den sen får i sig. Jag har kämpat med vikten i många år nu och kört massor av dieter och alla har fungerat men jag håller aldrig vikten. Vi ger dig kvalificerade tips och råd kring egenvård och hälsa. Handla våra produkter direkt hos oss på nätet. Vi har snabba leveranser, alltid med fri frakt.


Matmått fungerar som ett volymmått som används i köket. Man använder dessa till matlagningen för att veta hur mycket man ska ha av till exempel peppar. Den svenska måttsatsen uppfanns av Anna-Britt Agnsäter. Nu breddar vi vårt sortiment online.


Nyheter varje vecka, handla redan idag! Men det kändes smått nostalgiskt att återigen börja räkna points, som viktväktarnas matmått heter. Nu testade jag inte appen och sajten för att gå ned i vikt, utan för att se hur väl den funkar, också för den som likt mig äter GI-kost.


Jag hade också ambitionen att försöka dra ned på småätandet mellan målen. Sidan 4-Tjejen vill förlora fett men orkar inte räkna kalorier?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg