måndag 29 maj 2017

Gusten grodslukare bok

Gusten grodslukare bok

Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Köp boken billigare på Adlibris. Nu är han ute efter Victor och han har ondskefulla planer.


Tur att Victor är smart, trots att han är liten. Byn där Victor bor är inte stor, men ganska fin. Men Gusten kan göra betydligt värre saker än så.


Man kan ha mycket roligt där, som liten. Om det bara inte vore för de bråkiga typerna. Värst av dem alla är Gusten. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Han kallas så därför att han en gång svalde en levande groda. Att vara liten i samma stad som Gusten , det är inte lätt. Hela dagarna är han elak mot dom som är mindre, rycke. Han skrev böcker med drastisk humor för barn och illustrerade dem själv.


Han skildrar ofta den svages kamp i den starkares värl där den svage klarar sig tack vare sin påhittighet. Gusten Grodslukare av Kirkegaar Ole Lund - Hallqvist, Britt G. Nödvändiga cookies låter dig använda webbplatsen genom att aktivera grundläggande funktioner, såsom sidnavigering och åtkomst till säkra områden på webbplatsen. Jag vet att jag har läst boken om honom när för länge sedan. Jag var inte särskilt förtjust i den då och är det inte nu heller.


Gusten grodslukare bok

Gusten är en så obehaglig typ att han fyller en med avsky. Inte ens nu sedan jag blivit lite större kan jag ha något förbarmande med honom. I så fall var det bra länge sedan.


Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Hallqvist Kirkegaar Ole Lund (författare) Alternativt namn: Lund Kirkegaar Ole Hallqvist, Britt G. Du måste ha JavaScript påslaget för att använda nextory.


Här hittar du instruktioner om hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare. Böckerna av den danske författaren Ole Lund Kirkegaard tillhör de mest sönderlästa i barnens bokhylla hemma, jag har tappat räkningen på hur många gånger jag högläst Gusten grodslukare. En barnradioklassiker.


Och det vill man ju ha! Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Det är ett utmärkt val, eftersom en del av boken utspelar sig på en cirkus, vilket ger rum för diverse akrobatiska konster, framför allt av den nycirkustränade skådespelaren Josefin Karlsson. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost. Vänligen gör en efterlysning per bok ! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.


Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Avesta för att reservera denna titel. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. BookBeat ger dig tillgång till tiotusentals ljudböcker och e- böcker i mobil och surfplatta. Lyssna och läs obegränsat!


Han älskas för sin otuktade berättarstil, för sina fräcka, fantastiska, vansinniga historier om pojkar och några få flickor, om argsinta gubbar, tokiga tanter, om cirkusartister, kanonkungar och märkliga lärare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg