torsdag 25 maj 2017

Bilkarta kreta

Upp till rabatt i Kreta. Sista minuten-erbjudanden. Här får du som funderar på att åka till Kreta tips om stränder.


Förutom den lilla ön Gavdos som ligger kilometer bort så är det också den sydligast belägna ön. Det gör att den asfalterade ytan på vägarna blir hala av nedslipning av däck – år efter år.

Vi har satt ihop förslag på dagsutflykter med hyrbil och här kommer några av våra egna favoriter. Sevärdheter i Kreta : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Kreta , Grekland på TripAdvisor. Du kan skriva ut kartan genom att trycka ner screen save knappen på tangentbordet och sedan klistra in i t. Paint programmet (spara skärmen). Bilden är färdigt för att skriva ut. Här kan man se två exempel av en och samma plats.


Bilderna visar staden Chania på Kreta fast från olika höjder.

Kreta var centrum för Europas äldsta civilisation, den minoiska, och ön har varit under styre av bla italienare och turkar vilket syns i många bevarade byggnadsverk och den varierade, hälsosamma matkulturen. Karta över Kreta på minTur. Följ med Apollo till Kreta.


Boka din drömsemester redan idag! Här finns de bästa familjehotellen. Använd knapparna högst upp till vänster för att navigera och zooma i kartan. Greklands största ö är en smal sak - mil lång och två till sju mil bred. Kreta är drygt 2km lång och lite över km bred.


På grund av det heta klimatet är därför vår och höst bästa tiden att besöka Kreta. Things by Björk Webbplatsen innehåller annonslänkar. Preveli Beach, Lefkogia: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Preveli Beach i Lefkogia, Grekland på TripAdvisor. Se denna Rhodos karta för att få en överblick över denna vackra ö. Kreta ligger längs 35:e breddgraden, vilket är i jämnhöjd med bland annat norra delarna av Marocko, Algeriet och Tunisien.


Rhodos är en kilometer lång ö som har formen av en spjutspets. Navigering med vägbeskrivning, sevärdheter över hela Sverige med hitta.

Vi förhandlar så att du slipper. Klicka på kartan för att zooma in och ut. Se karta över Rhodos i Grekland. På den här kartan kan du hitta de olika byar som nämns på webbplatsen.


Zooma in i kartan med hjälp av plus och minusknapparna i övre vänstra hörnet. De expanderar ständigt och erbjuder just nu hyrbilar på över 8. Auto Europe är en av världens ledande hyrbilsförmedlare. Karpathos är en avlång och smal ö som tillhör ögruppen Dodekaneserna och är belägen mitt mellan öarna Kreta och Rhodos.


Till skillnad från sina grannar har de stora turistmassorna ännu inte hittat hit och den lokala kulturen lever starkt kvar på ön, vilket gör Karpathos till ett unikt resmål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg