onsdag 3 maj 2017

Pannlampa bäst i test 2016

Störst utbud av starka pannlampor! Kraftfull, vattentät och slagtålig. Oslagbara priser på pannlampor. Snabb leverans och dagars öppet köp!


Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service! Deras favorit, Black Diamond Spot, blev bäst i test ! Lampan har två ljuslägen, en riktigt bra räckvidd och en ganska bra bredd i ljuset. Modellens design och funktion är enkel och stilren. Pannlampa bäst i test – Allt du behöver veta.


Det enklaste sättet att ta sig an mörkret är att införskaffa sig en pannlampa. De är små, smidiga och lämnar händerna fria, kan man önska sig något mer? I vårt test har vi tagit oss en titt på fem olika populära produkter och utsätt vad vi anser vara den bästa pannlampan du kan köpa. Nackdelen med den lampan, som lyser både starkt och över ett stort område, är att batteritiden är kortare. Den väger också förhållandevis mycket på huvudet.


Pannlampa bäst i test 2016

Jag har testat och gått igenom hela stycken olika modeller av pannlampor , för att kunna utse pannlampa bäst i test. Jag har nedan sammanställt ett pannlampa bäst i test på olika produkten, som är de bästa pannlamporna. Detta är alltså crème de la crème av pannlampor. Nu hugger vi in på den första. Men man vänjer sig snabbt.


En bra pannlampa ger riktigt bra ljus och är både lätt och smidig att ha på huvudet. Elljusspåren i all ära, men de kom till när ljus var dyrt, pannlamporna dyra och klumpiga. I vårt ficklampor test har vi tagit oss en titt på fem populära ficklampor, vi har testat dessa intensivt för att se om dem klarar den Svenska vintern. Vi rekommenderar så klart vår vinnare, men alla ficklampor i vårt bäst i test är bra på ett eller annat sätt. Starkt ljus är bra men inte alltid.


Lång räckvidd på ljuset är också bra men i flera fall är det bättre med en bred ljusbild. Att få allt samtidigt är svårt så här måste användningsområdet få avgöra. Ska du leta djur över öppna fält är lång räckvidd bra vilket medför smal centrerad ljuskägla. Under årets mörkaste månader står pannlamporna i fokus. Springs testpatrull har testat pannlampor på olika prisnivå anpassade för traillöpning i skog och terräng.


Vi bjuder på årets plannlampstest. Kompakt pannlampa med mycket ljus. I detta test får Biltema beröm för att vara väl avskärmat med en utskjutande kant på ovansidan, medan Kayoba är bländande för mötande. Två av lamporna bländar dessutom inte bara mötande, utan även cyklisten som använder dem.


Biltemas cykellampa blir alltså bäst i test efter att ha vunnit alla tre deltester. Ny modell med högre kvalitet, större effekt och bättre driftssäkerhet. Delbetala i upp till månader. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Mycket stöt- och vattentålig.


Ok, behöver en pannlampa med vasst ljus. Efter lite slösurfande inser jag att det finns alldeles för många att välja på. Samt en massa tips och tester. Ge mig ert tips på en stark pannlampa med bra spridning.


Pannlampa bäst i test 2016

Så korta svar nu, inga redovisningar. Vårt test visar att det kan skilja stort i ljuskvalitet och komfort mellan olika modeller. Dessa frågor får jag ofta och det är vanliga samtalsämnen på nätet i olika forum. Vilken av alla pannlampor är bäst ? Marknaden är överfylld av lampor av varierande funktionalitet, prisnivåer och kvalitet. För egen del så använder jag tre stycken olika modeller av pannlampor.


Förutom att du får en bra arbetsbelysning får du även händerna fria till att utföra själva arbetet. De flesta pannlampor har flera ljuslägen så att du kan välja den ljusstyrka som passar bäst för stunden eller för att spara på batterierna. Den extra tid som behövs för att fokusera kan vara skillnaden mellan att få en bra bild av ett rörligt objekt eller inte. Varierad hastighet av fokus tillåter en snabb vridning av skruven för att grovjustera medan långsam vridning ger finjustering.


Detta system fungerar mycket bra , men tar tid att vänja sig vid. Ska du bara ut och promenera med hunden behöver du verkligen inte slå till på någon pannlampa med extremt bra ljusstyrka om du inte vill det förstås. Test -kommentarer: Lagkrav - rakt islag Rotationsskydd - för snett slag mot hjälmen Samtliga hjälmar uppfyller lagkraven.


Folksams test utökas med rotationsskydd. Hjälmarna belönas med betyg: Betyg belönas med Bäst i test. Det innebär att hjälmen är procent bättre än genomsnittet och ger ett mycket bra skydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg