tisdag 23 maj 2017

Marginalen styrelse

Låna för att köpa bil, renovera eller boka din resa. Ansök tryggt och enkelt idag! Vi har banklån för vad du vill. Kanske har vi det billigaste lånet för dig?


Marginalen styrelse

Håkan har haft ledande befattningar inom Ericsson med fokus på affärsutveckling och strategiarbete. Arbetar även som konsult inom affärs- och strategisk verksamhetsutveckling. Han kommer senast från en tjänst som CFO för Legres AB, moderbolag för Sergelbolagen i Norden.


Adnan har tidigare bland annat arbetat på Royal Bank of Scotland samt på Scania och Aditro. Exekutiva befattningar. Som i alla styrelser - kontroll och uppföljning av verksamheten, strategier inför framtiden och utveckling av affären, informationsuppgiften och att vara ett bollplank för VD och ledningen. I bank är givetvis risk och compliance ett extremt viktigt perspektiv för styrelsen.


Hos oss får du sparränta och vi erbjuder kreditkort och bankkort. Status, varumärken, adress mm för. Glennow, Ewa Lilly Yvonne. Styrelse och andra övervakande befattningar. Marginalen Bank ägs av Marginalen AB.


Det ska bli mycket spännande att vara med och utveckla banken ytterligare. Oberoende till större aktieägare: Ja. För privatpersoner erbjuds privatlån , betal- och kreditkort samt olika former av sparkonton. I styrelsen sitter st män och st kvinnor.


Det sitter mer män än kvinnor i styrelsen. Medelåldern på männen är år och kvinnorna år. Den stad som flest styrelsemedlemmar bor i är Borås. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta.


Testa kostnadsfritt i tre månader. Det framgår av ett pressmeddelande. Tidigare erfarenhet bland annat som Managing Director i Royal Bank of Scotlan Nordic Branch.


Vi välkomnar Lisen Sundqvist som ny ordförande, Ann-Sofi Carlsson som ny kassör och Maria Sandin som ny medlem. Margaretha Sillander valdes till viceordförande och Jolin Slotte valdes till sekreterare. Charlotte Strandberg, ställföreträdande V har utsetts till tillförordnad VD.


Innan dess var han ansvarig för Citibanks svenska konsumentverksamhet. Enligt instruktionen för valberedningen ska styrelsen ha en, med hänsyn till Länsförsäkringar Banks verksamhet, utvecklingsskede och förhållanden i övrigt, ändamålsenlig sammansättning, präglad av mångsidighet och bredd avseende ledamöternas kompetens, erfarenhet och bakgrund i övrigt. Caroline Spets, UC allabolag.


Marginalen styrelse

Christina Almtun, Svedea.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg