fredag 26 maj 2017

Hammarby säsongskort 2017

Säsongskortet som fysiskt plastkort. Förnyelseperioden pågår fram till den januari klockan 17:00. Vi är framme vid sista delen av årskrönikan, och det är dags att summera säsongen och blicka framåt mot nästa år. Ta del av förhoppningarna och förväntningarna. Nu kan du köpa säsongskort till kommande säsong!


Vi har inte släppt nya årskort än, det är bara de som har förnyat som vi har nu.

Det är ett enkelt och framförallt prisvärt jämfört med att köpa biljetter till matcherna. Som säsongskortsinnehavare är du med i gemenskapen i HIF-familjen och får löpande information. Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.


Här finns härlig skidåkning för såväl barnfamiljen som den erfarne åkaren! Du har fram till den februari på dig att förnya ditt säsongskort , och under denna. När släpps säsongskorten ? Observera att tiden är preliminär då det är omfattande administration som behöver bli klar innan vi släpper.


Hammarby - Djurgårdens IF.

Topptippade inför säsongen men har en svag poängskörd efter fem omgångar. Malmö FF som vann med 4-1. Inga avstängningar i laget inför derbyt. Men Gilljam är framför allt framspelare med sex passningar. Välkommen till AIK Bandy Här finner ni nyheter och information om våra lag, dess framgångar med tabeller, matchdagar och annan skön kuriosa för och av Gnagets.


Sålda biljetter till första hemmamtchen (Örgryte): Släpps på måndag. Kortet gäller för både herr- och damlagets hemmamatcher, inklusive eventuella kvalmatcher. För bara 6KR får du toppbasket och feststämning i Farstahallen hela hösten och hela våren. Vi har stora kanaler att kommunicera i och det har vi försökt att dra nytta av, säger Markus.


Ni har nästan tredubblat antalet sålda säsongskort till dags datum. I går stod det klart att Lotta Ökvist är med på resan nästa år. Matchen döms av Mohammed Al-Hakim. Kalmar FF har tagit ut nedanstående.


Nyheter, sociala medier, diskutera och mycket mer. Följ ämnet för att uppdatera dig i. Bokföring är en sak, ekonomi är en helt annan. Försäljning av säsongskort påverkar rörelsekapitalet. Rörelsekapital är skillnaden mellan klubbens omsättningstillgångar och kortfristiga skulder.


Passa på att skaffa säsongskort.

Många har hört av sig till oss idag eftersom man upplever problem att förnya sitt säsongskort i My Account. Vi har rapporterat felet till AXS och de undersöker just nu vad felet kan vara. Vi rekommenderar er att testa igen senare ikväll eller under morgondagen.


Vi rapporterar så fort vi vet mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg