måndag 15 maj 2017

Silkesmössa vuxen

Mjuk silkesmössa i 1 natursilke. Perfekt att hålla värmen för det lilla barnet. Används utomhus vår, sommar och höst. Värme är viktigt för det lilla barnet. Barnets behöver all sin energi till att växa och utvecklas.


Nu kommer höstkylan och det är dags att plocka fram varmare kläder. Ull är en helt fantastiskt fin naturfiber med många spännande egenskaper. Hos KoKoBello hittar du varma mössor och väpnarluvor för kalla dagar.


Varma sköna lekvänliga vintermössor, silkesmössor, ullsilkesmössor. Babyns huvud är stort i jämfört med babyns övriga kropp och babyns värmeförlust via huvudet är stor i jämförelse till för större barn och vuxna. Att skydda babyns huvud med en natursilkesmössa hjälper till att hålla hela babyn varm. Silkesmössan kan tas på direkt efter födelsen och gärna sitta på dygnet runt.


Silkesmössa vuxen

Varken bisphenol-A eller aluminium. Poppis både som dopgåva och julklapp till både barn och vuxna. Bra för tvättmedelsallergiker och barn med eksem. Så mycket att blogga om – plommon i massor, virkad kanin, ljunghonungen, giftfria leksaker, recept mm… Men ni får en sjal- och kålbild istället! Som vuxen har jag alltid haft långt tjockt hår och trivts med det.


Som barn var det min mamma som bestämde när det var dags att gå till damfriseringen. Jag tyckte till en början att det var spännande att bli satt i frisörstolen och var förväntansfull på att bli fin i håret. Svenska soldater i Afghanistan har börjat anlägga skägg. De har upptäckt att de får mer respekt av lokalbefolkningen med skägg.


Annars är risken att man inte blir ansedd som vuxen. Jag har alltid haft skägg, mer eller mindre, sen jag var 16. Men i och med Afghanistan tog jag chansen att låta det växa fritt i ett halvår. Tunn silkesmössa till baby och god hemmagjord glass är två helt olika saker.


Men de har en sak gemensamt - de talar om att nu är det vår! Under natten är ämnesomsätt-ningen mycket livlig. Ullvadd-fyllda sängkläder hjälper till att reglera kroppstemperaturen och kroppens fuktighet.


Silkesmössa vuxen

Mellan bäddmaddrassen och täcket uppstår ett behagligt mikrokli-mat. Sömnen blir lugn och frid-full, och du vaknar med ny energi. Med Ruskovillas sängkläder kan du till och med. Som tidigare skrivit så tror inte jag att mössa behövs för värmen men jag hade mössa på vår son typ hela första sommaren för att skydda hans öron. : Här hittar du värmande ekologiska kläder till barn och vuxen i materialen ull och bomull.


Bra miljövänlig baskläder till rimliga priser är vårt motto. Från början av 80-talet började de tillverka fler produkter av andra naturliga textilier. Idag omfattar Engels sortiment förutom blöjor även ullunderställ för spädbarn, barn och vuxna , sovkläder, ytterkläder samt ett härligt sortiment av fleece kläder från fluffig merinoull för spädbarn, barn och vuxna.


Och sist men inte minst, oavsett hur det går till och i vilken konstellation det är så är det en omvälvande upplevelse när familjer växer. En go näringsrik gryta, en gratäng man kan ställa i kylen eller bara att ta barnet så övriga familjemedlemmar kan ta en dusch eller tupplur är också det fina gåvor att ge. Precis som under järnåldern i sin helhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg