tisdag 16 maj 2017

Bromma golf slope

Upp till rabatt i Bromma. Missa inte chansen, boka nu! Vi spelar hål scramble i lag om med kanonstart kl 12. Sorbon, vid Brommaplan, för Lucia-fika och prisutdelning.


Klubben bjuder naturligtvis på fikat! Scorekort, banguide och slopekalkylator för Bromma (hål) på Björklidens GK.

Se golfrundor som spelats på golfbanan. På anläggningen finns JAGolfakademi som bland annat erbjuder privatlektioner, nybörjarkurser, cirkelträningar, privatlektioner knatteträning och summercamp. En 9-hålsbana som är öppen året runt, lämplig för alla kategorier spelare och belägen bland lummiga kolonilottsområden och vackra promenadvägar. Bodaholm Golf har varit värd för tävlingen Scandinavian Longdrive där vinnaren slog en drive på 3meter!


GolfStar Bromma är centralt belägen vid Bromma Flygplats endast minuter från city. Som medlem i Björklidens Golfklubb får du tillgång till spel på GolfStars totalt sexton 18-hålsbanor och fem 9-hålsbanor i Stockholmsområdet. Bromma Golf är centralt belägen vid Bromma Flygplats, bara minuter från city.


Slope är ett system inom golf för att visa en banas svårighetsgrad.

Slopesystemet har delvis ersatt golfens gamla handicapsystem i syfte att göra alla banor relativt lika i svårighetsgrad för golfspelare. Med slope justeras det antal slag spelaren erhåller utöver banans par beroende på vilken bana denne spelar. Arlandastad Golf är en komplett golfanläggning som erbjuder något för alla typer av golfare. Tillgänglighet, kvalitet och service är vårt motto. Norråva GK ligger i en vacker och.


Vi har en positiv syn på golfens framtid på Ulriksdalsfältet och vi jobbar för närvarande på att hitta dess former på ett framtida utvecklat Ulriksdalsfält. Ca mil nordväst om Kiruna utmed Norgevägen och strax innan Riksgränsen ligger banan. Längtar Du efter att i ur och skur kunna njuta av en fulländad golfupplevelse i vacker miljö? Vårdad av människor med en passion för perfektion och kvalitet? Och där tillgängligheten är så hög så att Du som medlem sällan behöver boka en starttid i förväg?


I Min Golf på golf. Spelar du en tävling som klubben hanterar i GIT Tävling behöver du inte registrera den handicapronden själv, utan då sker detta automatiskt. Din handicap revideras automatiskt undan för undan i takt med att handicapronder registreras. Golf Bromma - bangolflektioner, bangolfbanor, utomhusbanor, helgöppet, kvällsöppet, minigolfklubbor, kiosk, banan, café, golf - bangolf, minigolf - företag. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Bilder från Bromma golfbana i Stockholm - Golflandskap. I Sverige används det amerikanska banvärderingssystemet från United States Golf Association (USGA) och Sverige har ett antal banvärderare som är utbildade enligt USGA:s krav och kompetensutvecklas årligen.

Här finns över utslagsmattor och en stor puttinggreen. Sju regionansvariga planerar värderingarna på uppdrag av Svenska Golfförbundet och genomför dem tillsammans med ett värderingsteam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg