måndag 15 maj 2017

Parlamentet 2017

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Per Andersson, Messiah Hallberg och Shanthi Rydwall-Menon gör allt de kan för att vinna publiken. Men det är inte helt enkelt, för på andra sidan står Annika Andersson, Anders Ankan Johansson och Nour El-Refai – vassare än någonsin. Här får du massor av nya och.


Komikern och influencern Johanna Nordström gör premiär i Parlamentet.

Hon står sida vid sida med sina lagkamrater Petra Mede och Måns Möller. I det andra laget är Eva Röse tillbaka tillsammans med Babben Larsson och Ankan Johansson. Klicka här för att komma till TVPlay Premium.


I programmet parodieras politiskt käbbel mellan partierna vilket är byggt på mer eller mindre spontana utspel och svar från medverkande komiker. This feature is not available right now. Please try again later. Nu kan du se Parlamentets inspelningar, en hel timme underhållning med våra bästa komiker.


Parlamentet är ett humoristiskt TV-program i TV producerat av Jarowskij.

Det kommer bli en massa skratt och det blir den bästa starten på helgen. Så öppna kalendern och beställ dina gratisbiljetter! Inspelningen sker i Filmhuset. Dagordning i pdf-format.


Agenda, per typ av händelse, i pdf-format. Tanken med den nya lagen är också att stärka fonden med extra pengar för att finansiera fler projekt som kan garantera bättre ekonomisk och social avkastning i EU:s medlemsländer. Flera av TV4:s följare på Instagram har kommenterat nyheten.


Man vill se Robert Gustafsson, skriver en annan. Programledaren Anders S Nilsson tar upp veckans hetaste snackisar som blir grund för hetlevrade debatter mellan det röda och blå laget. Sedan är det publikens tur att säga sitt med mentometerknapparna - vilket lag var roligast ikväll? Nu är det, mer eller mindre, klart vilka som utgör Parlamentets medlemmar i höst.


Uppställningen är som vanligt mycket stark och innehåller gräddan. Valet skedde i form av majoritetsval i enmansvalkretsar. För att hantera kommande stora politiska utmaningar, förbättra EU:s handlingsförmåga, återfå medborgarnas förtroende och göra Eurozonen mer motståndskraftig mot chocker utifrån så måste EU först utnyttja den fulla potentialen hos Lissabonfördraget och sedan reformera för att kunna göra ännu mer. Detta är huvudbudskapet i tre.


Inget land får ha färre än eller fler än ledamöter och det totala antalet får inte överstiga 7(7plus talmannen).

I parlamentet sitter ledamöterna efter politisk tillhörighet, inte nationalitet. Talmannen företräder parlamentet i de andra EU-institutionerna och i övriga världen och ger det slutliga klartecknet till EU. Det visade sig snart att knivdådet vid parlamentet var en del i en större attack. Det ser så enkelt ut att komikerna kommer med träffsäkra skämt som väcker skratt. Många av Sveriges mest kända komiker har medverkat i programmet, däribland Sissela Kyle, Nour El Refai, Pia Johansson, Magnus Betnér Johan Rheborg, Mikael Tornving och Henrik Hjelt.


Mest pengar gick till pensioner, följt av sjukvård och hälsa och familje- och barnpolitik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg