fredag 3 juni 2016

Bangerhead frisörer

Här kan du enkelt köpa premiumprodukter inom hu smink, parfym och hårvård. Bli medlem redan idag för VIP-erbjudanden och valfria SMS vid våra största kampanjer. Hos oss hittar du parfym, makeup, hud- och hårvård upp till billigare än rek. Vi är en av Sveriges största skönhetsbutiker inom parfym, hudvår hårvård och skönhet.


Webben i all ära men ibland får även vi cravings att gå in i en lyxig butik för att känna på produkterna, fixa håret eller få en ansiktsbehandling.

Fri frakt och snabba leveranser. Svar inom timmar Mitt konto Välkommen in Skicka ett message Vi försöker svara lika snabbt som din BFF. Våra professionella frisörer och hudterapeuter utför förstklassiga behandlingar samt guidar dig fram till produkter som passar just dig och ditt hår och din hud. Här jobbar ett sammansvetsat och kompetent team som tar emot dig för att erbjuda den omtanke du är värd. Innovativ och nytänkande hårvård sedan start.


Redken har ett flertal hyllade produkter i sin portfölj och är en favorit hos både frisörer och konsumenter. De erbjöd revolutionerade hårvård för både frisörer och konsumenter.

Här erbjuds du ett helhetskoncept inom skönhet och du kan få behandlingar från topp till tå av vårt sammansvetsade team av frisörer och hudvårdsterapeuter. Bangerhead AB är ett mellanstort aktiebolag med anställda. Bangerhead Studio är en populär frisörsalong belägen i centrala Stockholm i fräscha, moderna lokaler. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 1TKR. Det sitter endast män i styrelsen.


Testa en premiumsida på hitta. Läs och skriv omdömen om Gabriella Bäck, en del av BangerHead Studio. Det bästa som finns är att gå till frissan, men det är inte bara för att få bli fin i håret utan för att prata av sig. Det är lite terapi, jag tror frisörer och taxichaufförer är de som absolut hör mest skit på jobbet. I helgen fick jag sms av Gabbi, min frisör på Bangerhead , om att hon söker nya frisörer till salongen.


Jag sa att jag självklart skulle hjälpa henne med en kontaktannons på bloggen. Sverige med underbara kollegor (och bästa kunderna såklart). Nu söker vi två frisörer till vår fina salong i hjärtat av Stockholm!


Vi drivs av en stark vilja att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt och. Just nu söker vi frisörer till en hel eller halvtidstjänst (Finns även möjlighet att hyra en stol).

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och brinner för yrket. Kom in till oss eller ring och berätta lite om dig själv. I vår bok ska ett besök hos frisören alltid bjuda på en kick. Som en färgsprakande liten pånyttfödelse i en grå vardag, om man så vill. Vem vet – kanske får du feeling och kliver ut på gatan som en helt ny människa.


Oavsett hur mycket du vill ta ut svängarna kan du känna dig trygg i att allt är möjligt hos oss. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg