onsdag 29 juni 2016

Hyr en pensionär härnösand

Erfarna veteraner hjälper er. Se här för våra priser! Kontakta oss direkt via formulär. Läs mer om varför ni bör välja oss!


Hyr en pensionär – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula.

Upp till rabatt i Härnösand. Sista minuten-erbjudanden. Seniorkraft hyr ut pensionärer som kan tillgodose en mängd olika behov, både för dig som är privatperson eller företagare.


Vi tycker det är viktigt med förtroende och trygghet, därför arbetar vi med en förtroendemodell där du som kund alltid är i centrum och bestämmer. Hyr in en pigg pensionär som passar barnen en kväll i veckan, som hämtar på dagis varje tisdag eller som klipper gräset och skottar snö. Vi har också många hantverkare, målare och snickare hos oss, liksom en rad lärare som kan hjälpa till att förklara ekvationer och franska verb när den egna kunskapen inte räcker hela vägen.


Under Maj månad kommer vi att etablera ett kontor i Härnösand.

Det innebär att vi ger pensionärer möjlighet att sätta lite guldkant på sin pension med extrajobb när det passar dom. För kunderna i Härnösandsområdet innebär det tillgång till kompetent senior arbetskraft till låga priser. Enklare installationer Behöver du hjälp med enklare eldragning i hemmet eller fixa lampan har vi erfarna pensionärer med enklare behörighet för småarbeten i hemmet. Trygga kunder är viktigt i vår affärsidé. Därför skall du alltid godkänna arbetet på en tidrapport.


Sker mot faktura dagar netto. En del jobb är säsongsbundna och det är ungefär lika många kvinnor som män som ingår i ” Pensionär att hyra ”. De flesta är inte ute efter att tjäna pengar utan jobbar mest för att få ett rikare socialt liv och kontaktnät. Sune Sjödin, år är en av dem.


Han har tidigare jobbat som fastighetsskötare och på SJ. Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen med en ansökan. Inga startavgifter eller bindningstider. Vi brinner för att se till att den kompetens och yrkesstolthet som många pensionärer vill dela med sig av, kommer till nytta där den bäst behövs.


Insamlingen som beskrivs häri sker exempelvis genom att du besöker vår hemsida, anger dina personuppgifter i formulär, att du kommunicerar med Veteranpoolen i sociala medier, skickar ett mail eller anmäler ditt intresse för att köpa en tjänst, jobba som pensionär , söka en anställning eller bli franchisetagare, delta i en tävling. Vi har en stab av erfarna och duktiga människor som arbetar hos oss och som vill fortsätta känna sig behövda.

Vi utför arbeten såsom snickarjobb, målning, trädgårdsarbeten. Idag har vi ca 2medarbetare som vill jobba lite extra. Att jag vill satsa lite extra på pensionärer beror på att det finns en enorm kunskap som jag tycker att vi glömmer bort, yrkeserfarenhet, arbetsmoral, pålitlighet är några faktorer som jag prioriterar väldigt högt.


Vi hjälper dig i hemmet med hushållsnära tjänster och med bemanning på företaget. Hitta och få information om hyr en pensionär i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vissa företag finns bara i en viss landsända och olika företag erbjuder lite olika tjänster. Priserna variera så klart också, men ligger ofta mellan 2och 4kr per timme exklusive moms.


UPPSALAVisa vägbeskrivning. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 2TKR. Hyr En Pensionär i Gävleborg AB är ett litet aktiebolag med anställda. Det sitter endast kvinnor i styrelsen.


Status Skapa ett konto på Allabolag. Testa en premiumsida på hitta. Med ett konto på allabolag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg