fredag 24 juni 2016

Världens fulaste bebis

Världens fulaste byggnader. En lista med bilder och fakta om fula hus som Elephant Building, Ponte City, Habitat 6 Bullring, Boston City Hall, Ryska ambassaden i. Ful och dyr är den vinnande kombinationen! En som verkligen stod ut var Youabian Puma. De som inte hann blunda beskrev den som kolossalt ful och vållande till illamående. Vinnaren krönt: Scamp the tramp är ” världens fulaste hund.


Här räddar polismannen livet på nyfödd bebis som slutat andas. Alltså syrran ska gifta sig o har en blogg om detta o jag kan inte låta bli att garva när jag ser de fula klänningarna hon hittat ettan e VÄRST haha. Yngsta var ett dygn gammal innan hon blev världens sötaste bebis. Tittar jag tillbaka på foton ser dom högst ordinära ut alla tre men man ska väl tycka att det egna barnet är det vackraste som finns, det hör väl till!


Jag tycker bebisar med hår brukar vara väldigt fula , det är kanske för mina egna sett ut som bowlingklot. Här är ett kort klipp där vi kan kolla in några damaskus-getter som står och bräker i sin inhägnad. Damaskus-geten är en getart som främst hittas i Syrien, Libanon och på Cypern. Violsnäckan, som den också kallas, är en havssnigel som finns i många delar av världens hav, bland annat utanför Europa, Sydafrika och östra Australien. Violsnäckan flyter upp och ned precis vid ytan och har vanligtvis en längd på några få centimeter.


Världens fulaste bebis

En tonåring i sina bästa dagar, som inte riktigt har alla hästar hemma i stallet. Han är helt enkelt lite speciell, inte som alla andra barn. Det låter verkligen högt, säger Binsar Sitanggang, gynekolog som deltog i operationen, till AFP.


Pojken förlöstes – inte så förvånande – med kejsarsnitt. This feature is not available right now. Please try again later. Och så kan man faktiskt inte säga, det känns inte bra att betygsätta utseendet på bebisar på det sättet. Men jag har en bekännelse att göra.


Jag har tyckt att andra bebisar är fula. När vi fick vår första dotter var hon den sötaste bebis jag någonsin hade sett. Det finns till och med ställen som försöker använda sin tristhet för att locka turister.


Som Boring i Oregon, och Dull i Skottland som slagit sina påsar ihop med Bland i Australien för att lansera sig som världens tråkigaste platser. Men vi behöver inte åka så långt för att hitta trista, gråa och fula ställen. Elwoods matte Karen Quigley säger att det hela skedde väldigt plötsligt igår morses. Klass 1b är en ny serie helt fristående böcker i Lätt att Läsa, som var och en har något eller några av barnen i klassen som huvudpersoner.


Som världens tredje fulaste byggnade kommer parlamentet i Bukarest. CNN motiverar tredjeplaseringen med att även om den gigantiska byggnaden tar upp äckligt mycket plats är det äckligaste med byggnaden dess största sponsor, Rumäniens före – och numera avrättade – president Nicolai Ceausescu. Blobfish - världens fulaste fisk - blir allt sällsyntare. Arten lever utanför Australiens sydöstkust och runt Tasmanien på samma djup som krabbor och humrar.


Den hotas av bottentrålning. Den fula fisken Psychrolutes marcidus har all anledning att låta mungiporna hänga. Gatuhunden Scamp the tramp tog hem hedervärda utmärkelsen.


Världens fulaste bebis

Skärmflygarna får sällskap av en lekfull ny kompis. Kanske världens fulaste badrum. Greklandsveckan och uppgiften att hålla reda på en krypande bebis bland all byggbråte. Vidrigt fult och ledsamt att ! Peter Forsbergs Elite hotel som är felplacerad.


Det inkompetenta folket i kommunhuset är allt annat än en glädje för de stackars Öviksborna, med alla tokstolliga ideer man genomför. Bilder och fakta om hermelin, utter, koala, tröglori (slow loris), kattbjörn (röd panda, eldräv), musmaki (mouse lemur) och panda. Roberto Esquivel Carbera, 5 från Mexiko säger dig ha en väldigt, väldigt stor penis. Men Susanne Eman har betydligt större mål än att ”bara” vara den fetaste mamman i världen. Donnas vikt är 3kilo.


Hon vill bli den fetaste kvinnan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg