torsdag 30 juni 2016

Kreta barnvänligt sandstrand

Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Följ med Apollo till Kreta.


Boka din drömsemester redan idag! Spara upp till i Kreta. På Kreta hittar du de flesta av de typiska maträtter som finns i övriga Grekland. Läs omdömen och boka nu!


Några typiska Kreta -ingredienser är sniglar, bergsget och den rökta apaki-skinkan. Om du vill bo väldigt bra och barnvänligt i Rethymnon så är Ibiscos Garden ett säkert kort. På hotellet finns också underhållning flera kvällar i veckan, en närbutik, tennisbana och kanske bäst av allt – det är bara några hundra meter till den fina sandstranden.


De mest populära badorterna ligger på nordvästra delen av Kreta , här finns Rethymnon och de många mindre städerna på Chaniakusten. På övriga ön finns det bra stränder i lyxorten Elounda och vid Paleochora och Kastelli. Platania Beach: Bra och barnvänligt sandstrand - se 6omdömen, 2bilder och fantastiska erbjudanden på Platanias, Grekland på TripAdvisor. Lagun och vänlig sandstrand där hav i väster möter hav i söder.


Blågrönt vatten, vit sand och fond av ödsliga berg. Långgrunt och barnvänligt. I augusti snudd på calcuttamyller. Var: 2–timme med buss från Chania, minuter från Kissamo.


Vi är två familjer som är på väg att boka resa till Grekland v (förhoppningsvis strax innan den riktiga högsäsongen börjar). Vi reser med två småtjejer på och år. Vi vill gärna ha nära till sandstrand men inte göra avk. Lugnt och barnvänligt Agia Marina är väldigt lugnt och passar därmed inte minst väldigt väl för barnfamiljer – men naturligtvis även för alla andra resenärer som vill bo på en avkopplande ort. För de små finns det även en lekpark i byn, med allt från hoppborgar till minigolf.


I den lugna orten, som ligger halvvägs mellan Chania och Rethymnon, är det gångavstånd till strand och tavernor och relativt lite trafik överallt. Kreta har förstås mängder av fina stränder och ofta utforskar man bara de som ligger i närheten av där man bor. Här har vi ändå samlat några av de bästa stränderna på Kreta. Elafonissi En av Kretas absolut finaste stränder som många brukar missa är det paradisliknande Elafonissi som med rätta brukar kallas Kretas Maldiverna. Nu har jag äntligen bestämt mig vart min son ( 5-år ) och jag ska åka i september.


Kreta barnvänligt sandstrand

Valde mellan Teneriffa å Kreta. Men jag vill gärna ha sandstrand och i Malene har ju stenstrand. Var finns en fin sandstrand på Kreta ? Här finns de bästa familjehotellen. Upp till rabatt i Kreta.


Sista minuten-erbjudanden. Barnvänligt och omtyckt hotell nära sandstranden. Reser du med barnfamiljen rekommenderar vi varmt hotell Golden Sand. Hotellet ligger i området Chryssi Akti som är ett av de första områdena väster om Chania stad. Här kommer du att trivas med närheten till den fina sandstranden men också med det rymliga boendet.


Behaglig värme året om, relativt kort flygti härliga sandstränder , barnvänliga hotell och restauranger - Kreta är perfekt för en familjesemester. Kreta har även flera roliga vattenparker, som vattenparkerna Limnoupolis (utanför Chania), Watercity (utanför Heraklion) och Acqa plus (i Hersonissos). Jämför och boka charter från Växjö till Kreta , Grekland. Här på Kreta finns det något för alla. Den stora ön Kreta är mil lång och mil bre till ytan nästan tre gånger större än Gotland.


På sydvästra delen av Kreta , ca km från Chania ligger lagunen Elafonissi – som kanske är Kretas vackraste strand. Vattnet är turkost, långgrunt och barnvänligt. I vattenbrynet ligger småbitar av mussel- och snäckskal som ger stranden ett romantiskt rosa skimmer. Stränderna i Agii Apostoli ligger mycket skyddade i små vikar vilket gör vattnet perfekt lugnt för badande barn. Här är det också nära till flera naturskyddsområden.


Kreta barnvänligt sandstrand

Turistorten Agii Apostoli ligger vid Chaniakusten på nordvästra Kreta. Här får du som funderar på att åka till Kreta tips om stränder. På Kreta finns flera orter som passar familjesemestern, men några passar naturligtvis lite extra. I Agii Apostoli och Georgiopolis hittar du långgrunda sandstränder och ett lugnt semestertempo som passar barnfamiljer perfekt.


Vid Platanias upplevde inte jag det så barnvänligt för små barn då det blev snabbt djupt. Men vi hade en jättebra semester och återkommer med all säkerhet igen till samma hotell och ort. Agii Apostoli Beach: Fina stränder - se 8omdömen, 3bilder och fantastiska erbjudanden på Agii Apostoli, Grekland på TripAdvisor.


Passa på att boka en resa till Grekland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg