fredag 17 juni 2016

Apotekets graviditetstest hcg

Nu breddar vi vårt sortiment online. Nyheter varje vecka, handla redan idag! Alltid fri frakt hem till dörren. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig!


Apotekets graviditetstest är mer än säkert. Testet och graviditetshormonet ( hCG ) Bara några få dagar efter ett ägg har befruktats börjar hormonet human chorion gonadotropin att bildas. Hormonet kallas i dagligt tal för graviditetshormonet och förkortas hCG.


I regel kan hCG -nivån i urinen mätas efter – dagar efter. Så fungerar graviditetstest. Testerna används normalt från dagen för väntad mens och är då mycket säkra. En del av dem rekommenderas även tidigare, men resultatet blir då inte lika säkert. CG är högt under hela graviditeten och några veckor.


Testet mäter hormonet hCG i urinen, som utsöndras när ett ägg befruktas. Medicinteknisk produkt, klass 1. Bruksanvisning: Testa med morgonurin, samla upp i en behållare. Doppa testet i behållaren. Efter ett graviditetstest är det vanligt med många olika känslor.


Du kanske känner glädje, lättna förvirring, sorg eller inget speciellt. Ibland växlar känslorna. Inget är rätt eller fel att känna efter ett graviditetstest. Ta kontakt med en barnmorskemottagning om du har frågor eller funderingar efter ett graviditetstest. Når du er gravi producerer det befrugtede æg graviditetshormonet hCG (human Chorion Gonadotropin).


Apotekets graviditetstest hcg

Tilstedeværelsen af dette hormon i urinen vil vise et positivt resultat. Hvis der ikke er hCG i urinen, vil testen vise et negativt resultat. Hvordan aflæser jeg resultatet på graviditetstesten ? Hcg -halterna kan vara för låga för att ge utslag. Ta ett test dagen du förväntar din mens, är du fortfarande osäker så testa igen om några dagar!


Asså ja gav bara min åsikt om apotekets egna test :p ja vet att de e säkrast att testa på BIM dagen. Tillgängligheten av graviditetstest är numera mycket go och du kan till exempel köpa ett graviditetstest här på quicktest. Du kan även göra ett test på din barnmorskemottagning, vårdcentral eller ungdomsmottagning. Testet detekterar graviditetshormonet hCG (humant koriongonadotropin) i urinen. CG produceras av embryot en kort tid efter befruktningen och nivåerna ökar snabbt under den tidiga graviditeten.


Clearblue Early Detection graviditetstest är så pass känsligt att det kan detektera förekomsten av hCG så tidigt som dagar innan missad mens. Det finns många olika graviditetstest att välja bland men gemensamt för alla dessa är att de reagerar på hormonet hCG i urinen. Embryot bildar hCG för att stimulera gulkroppen att producera ett annat hormon som heter progesteron. Detta gör i sin tur att livmodern bildar fler blodkärl där ägget kan fästa och växa.


Med en graviditetstest kan du selv på få minutter teste, om du er gravid. Vid en graviditet bildas hormonet hCG i kroppen. Genom att mäta hur mycket av hormonet det finns i urinen kan ett test ge snabbt svar om graviditet. Ungefär vid den tid då mensen skulle ha kommit finns det så mycket hormon i kisset att testet kan ge ett säkert svar. Kroppen producerer human Chorion Gonadotropin ( HCG ) under graviditet.


Apotekets graviditetstest hcg

HCG er det hormon, som er tilstede i urinen når man er gravid. Mængden af HCG øges i starten af graviditeten. Med testet kan du själv snabbt och enkelt ta reda på om du är gravid. Graviditetsstickor som mäter hormonet HCG i urinen. Säkert svar efter minuter.


Testet bör helst utföras på morgonen då koncentrationen av hormonet HCG är som högst. Du kan göra testet från den dag då mensen borde kommit. Med en tidig graviditetstest från BabyPlan kan det visas ett resultat dagar efter befruktning. Vi vill dock informera om att det inte uppnås samma säkerhet med tidiga graviditetstest.


Se vårt utbud av graviditetstester här nedanför, och beställ redan i dag – så kan du ha din graviditetstest i brevlådan inom kort. Jag har mycket oregelbunden mens, men är mamma till två pojkar så jag vet hur det känns att vara gravid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg