onsdag 22 juni 2016

Sk mat och människor meny

Sk mat och människor meny

Adventure Menu säger STOPP till kemiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen. Färdigt att äta direkt ur förpackningen med en hållbarhet på år. Här kan du köpa friluftsmat.


Sk mat och människor meny

Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer. Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv.


Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Maten lagas i princip mitt i den intima matsalen och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig. Här serveras mat och dryck med avstamp i den svenska mat och smaktraditionen. Menyn är baserad på ett femtontal rätter där vi har satt ihop tre olika smakmenyer med passande paket av drycker. A visit with us should feel easy, pleasantly and personal.


We serve food and drinks with a starting point in the Swedish food and taste tradition. The menu is based on about dishes which we have also put together in three different taste menus with suitable packages of beverages. Göteborg, Sverige på TripAdvisor. Därför har vi valt att arbeta med vinbönder som brinner för sitt yrke och levererar kvalitet, många gånger arbetar de även ekologiskt och värnar om marken de lever av.


Köket är svenskt, menyn säsongsbaserad och bygger på råvaror från närområdet. Här finns såväl à la carte som smakmenyer på fyra till åtta rätter, vi bestämmer oss för en fyrarätters för 5kronor. Först ut är en tartar på innanlår.


Vi serverar mat och dryck med avstamp i den svenska mat och smaktraditionen. Vi på SK Mat och Människor söker härliga personer att komplettera serviceteamet me det gäller heltidstjänst samt extrajobb från Januari månad. Vi söker dig som är positiv, serviceminde och som har ett stort intresse för mat och dryck. Verksamhetsbeskrivningen för. Det är en fantasifull rätt full av olika texturer.


Potatisen varieras i oändlighet från sammetslen till frasigt fluffig. Götaplatsgruppen Restauranger AB:Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Ett utmärkt bevis på potatisens storhet. Här handlar det om mindre portioner, noggrann planering och slutfinish direkt på tallriken. Man jobbar med att få in årstidens aktuella råvaror i matsedeln och väl valda drycker anpassas till rätternas smaker och inriktning.


Uppenbarligen var det fler gäster som ville äta än dricka, för nyligen byggdes baren om till matsal. Därmed utökades antalet platser med ett 20-tal. För att förstärka restaurangkänslan står en kock och lägger upp mat där det tidigare var en bardisk.


Alla menyer ska ge samma mättna men kräver olika lång njuttid. Servitören, som hastar fram och tillbaka mellan oss, köket och entrédörren, berättar att menyn ofta byts utifrån leverantörernas förmåga att få fram råvaror med rätt kvalitet. Mr P är en mötesplats för er som vill sitta ner och avnjuta en god måltid eller bara ta en drink tillsammans. En modern restaurang med smakinfluenser från hela världen.


Sk mat och människor meny

Här byts den traditionella måltiden ut mot ditt val av små och stora rätter, perfekt för alla kring bordet att dela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg