måndag 6 juni 2016

Kreta topp 10

Snabb leverans och fria byten. Stort urval av märken och modeller. Följ med Apollo till Kreta. Boka din drömsemester redan idag! Hitta bästa tingen att göra i Kreta.


Med en snygg topp fixar du enkelt stilen till kvällens middagsbjudning.

Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.


Här är deras topp -tio-lista: 1. Topp tar dig raka vägen till det bästa Andalusien har att erbjuda. Oavsett om du söker historia och kultur, eller mat, shopping och ba ger dussintals topplistor all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Det är lätt att hitta rätt.


Kreta Kreta är Greklands största ö. Vad tycker övriga resenärer?

Medlemmarna på Sveriges största Greklandssajt, kalimera. Find what to do today, this weeken or in January. We have reviews of the best places to see in Crete.


Här finns de bästa familjehotellen. Gamla stans smala gator och den lilla venetianska hamnen är idylliska för promenader, shopping och för att njuta av en middag på en liten restaurang medan man tar in Rethymnons makalösa arkitektur. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.


Nu är det dags att samla våra favoritrutter till en vandringsvecka, till Kretas bergspärlor! Vi har vandrat närmare tio år på Kretas berg. Den største af de græske øer har meget at byde. Læs her, hvilke restauranter, shopping-steder og seværdigheder du ikke må gå glip af, når turen går til Kreta.


Om du är påläst får du ut så mycket mer av dina resor. För att inte tala om att du hittar till guldpärlorna utan att gå vilse. Topp reseguider förser dig med topplistor på gömda skatter, roliga festivaler, fyndiga marknader och många andra sevärdheter. Med sin placering bara 3km norr om Afrika erbjuder ön sommarlikt väder från maj till oktober, och ibland en bra bit in i november. Gauldie, Robin: Top Crete.


Greklands bästa stränder Här kommer en lista för dig som älskar fantastiska stränder med kristallklart vatten, och som har svårt att välja bland alla våra grekiska öar och orter. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Platanias är den största av en rad mindre semesterorter, som med tiden har vuxit ihop på Chaniakusten på Kreta. Semesterorten är uppkallad efter platanträden, vilka växer längs flodstranden i Platanias. Staden är uppdelad i den gamla staden Pana Platanias, samt den mer moderna stadsdelen nära havet, Kato Platanias. Lefka Ori är den bergskedja som dominerar landskapet på västra Kreta.


Lefka Ori, eller Vita Bergen som de heter översatt från grekiskan, sträcker ut sig över ett stort område – bergskedjan är km lång och km bred.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg