onsdag 15 juni 2016

Skorstenar priser

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror. Premodul skorstenar tillverkas i Småländska Markaryd och är ett varumärke inom börsnoterade NIBE-koncernen. Skorstenen passar alla kaminer och eldstäder, är CE-märkt och testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.


För din säkerhets skull lämnar vi års garanti.

Köp produkter för skorsten och skorstensrenovering till lågt pris ! Vi har insatsrör, glidgjutningsmassa, kaminrör och tillbehör för skorsten och renovering. Välkommen till PriceRunner! Bästa kvalitet till rimliga priser. Först ville jag köpa skorstenen från en lokal tillverkare men märkte snabbt att jag här kunde jag få en skorsten betydligt billigare och med betydande bättre kvalitet. Kundservicen var super.


Tack för er 1’a klass service. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt.

Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Vi är Europas största webbutik specialiserad på rökrör och skorstensrör. Hos oss har du en garanti för god kvalitet och skorstenar till ett lågt pris. Vi ger dig råd innan du köper din skorsten , och om något blir fel: Då löser vi det!


Idag kan du med ganska små insatser få den skorsten du behöver. Bygger du från grunden kan du välja mellan en murad skorsten eller en i rostfritt stål. I ett färdigbyggt hus är stålskorsten ofta det bästa alternativet. Det finns också ett stort urval av färger och modeller som går att kombinera med den eldstad som du har.


Därför har vi en lägsta pris garanti som innebär att om du hittar samma artikel till ett lägre pris hos en av våra konkurrenter så kommer vi alltid att matcha detta priset. Beräkna din skorsten med vår nya skorstensberäknare Det ska vara enkelt att räkna ut vilka delar som behövs och hur mycket rör det går åt till din skorstensinstallation. Fyll i dina måttuppgifter, så får du en komplett skorstenlösning med pris. Ved är både förnybar och inhemsk vilket har många fördelar.


NVI, Näldens Värmeindustri AB är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar och har tillverkat skorstenar sedan 70-talet. Detta innebär att om skulle du hitta samma artikel för ett lägre pris hos våra konkurrenter så kommer vi alltid att matcha det priset. Vi vill att alla ska ha samma förutsättningar för att ha en välmående skorsten då vi vet hur viktigt det är för hus, miljö och hälsa.


Eftersom skorstenen ofta är en del av husets ventilationssystem, så är det extra viktigt att skydda den så den inte förfaller. En fuktig skorsten kan bli en perfekt grogrund för olika typer av mögelsvampar.

Får du dessutom skador på skorstenen så leder det till en sämre funktion. Om du hittar en likvärdig modulskorsten som är billigare så erbjuder Nordic Heating ett pris som ligger under det vår konkurrent erbjuder! Läs mer om förutsättningarna för prisgarantin här. Mer information om skorstenar.


Den kondensen kommer i sin tur bara att påskynda uppvittringen av din skorsten istället för att förhindra den. Gör man en hel inplåtning har man heller ingen chans att se hur skorstenen mår och stoppa innan eventuella problem uppstår. Vid installation av skorstenar måste även skydd mot uppkomst av brand beaktas. Viktigt att beakta är bland annat de olika belastningar som påverkar skorstenen , höj effekten av värmerörelser, materialegenskaper, beständighet, täthet samt sotel i de fall risk för sådan finns.


Regler om detta finns i BBR avsnitt 5:425. SFSAB SkorstensFolket Sverige erbjuder kanaltätning, nya skorstenar och relining av ventilationskanaler. Många husägare låter montera en huv på skorstenen efter byte av husets värmesystem. Men även om uppvärmningen inte längre baseras på eldning är det oftast inte nödvändigt att skydda skorstenen mot blöt väderlek.


Det enda motivet kan vara om skorstenen helt tagits ur bruk och varken rök- eller ventilationskanaler används. Har du alltid drömt om att krypa upp i soffan framför en brasa, men har ingen skorsten ? En tyst vägghängd elkamin som varken kräver skorsten eller sotar ner med rök och aska i ditt hem. Rimini är en prisvärd elektrisk eldstad i modern design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg