fredag 10 juni 2016

Halssmycke med budskap

Halssmycke med tre olika budskap. Smycket kommer i en grön organzapåse. Här har vi samlat unika och personliga budskapssmycken från välkända varumärken. Välj bland våra mest populära budskap ” Love” eller “Follow that dream”, eller några av de mer speciella buskapen… Vi har även berlocker med bokstäver där du kan skapa egna ord och göra personliga namnsmycken.


Stort sortiment av C Stockholm smycken med budskap så som älskad syster, vän, mamma, dotter, bror med flera finns här.

Välkommen till oss på Blingit. Ett unikt smycke med ett unikt budskap – i varje puppa ligger en lapp med ett speciellt budskap till just den som köper smycket! Av nickelfritt rostfritt stål 304. Halsband med dubbelhjärta Världens bästa mamma mormor farmor 2SEK 1SEK. Handgjorda smycken med budskap , perfekta som personliga presenter till den som har allt!


Ha ringarna på läderremmen som följer med eller sätt dem på en kedja eller. Långt vackert halssmycke med en text från kortkollektionen Ljus och kärlek och ett hjärta i ädelstenen vit jade, en sten med goda krafter.

Vit jade är enligt folktron en symbol för det goda, det vackra och det värdefulla. Den står också för egenskaperna visdom, rättvisa, medkänsla, ödmjukhet och mod. Text på brickan: Hopp och tillit. I varje puppa ligger ett litet pappersark med ett speciellt budskap till den som köper eller får smycket.


Lyssna till ditt hjärtas mening. Alla smycken görs till största del. Vackert halssmycke med ett speciellt budskap. Under bandet syns orden ”You’ll never walk alone”. Bakom varje smycke finns en personlig berättelse, känsla och mening.


Våra armband med gravyr kan med fördel bäras av både killar och tjejer oavsett ålder. Det går även bra att matcha flera av modellerna i sortimentet. För dig som gillar smycken som har mer karaktär och som känns unika är detta sortimentet verkligen något för dig. Det är också några ingredienser för ett fullödigt liv: Sök ljuset, sprid kärlek, njut av nuet, känn hopp inför framtiden och ta tillit till att alla blir bra.


Här med hjärta som extra detalj. Passar utmärkt att stansa in namn eller budskap. Liten bricka med texten Välj kärlek vid låset.

Handgjorda av skickliga hantverkare och konstnärer i England och Spanien, i gedigna material och tidlös design. Våra galaktiska smycken är eleganta accessoarer för både män och kvinnor, med ett tydligt budskap och ett personligt uttryck. Dessa runda hängen eller berlocker består av handsågad och skålad metall fylld med glasliknande epoxyharts. Precis under ytan ”flyter” olika citat som jag designat för hand i mjuk, kursiv kalligrafistil. De handtextade bokstäverna ger en elegant och personlig touch till halssmycket , helt olikt allt annat på marknaden.


Du väljer texten och gravyren på alla smycken. Vi erbjuder tre sätt att sätta text på våra personliga smycken. Att stansa text är att prägla bokstäverna på smycken för hand – i vårt fall på frihand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg