onsdag 15 juni 2016

Bookbeat offline

Bookbeat offline

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus.


Vi har butiker i hela Sverige. Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. BookBeat ger dig tillgång till tiotusentals ljudböcker och e-böcker i mobil och surfplatta. Lyssna och läs obegränsat!


Välj en bok som du vill ladda ner offline genom att klicka på bokens omslag. Under bokomslaget trycker du på Ladda ner. Nu laddas ljudboken hem till din mobil eller surfplatta, vilket gör att du kan lyssna på den även när du inte har tillgång till internet.


När boken är helt nedladdad syns en grön pil och det står Nedladdad. Hör so viel du willst! Det är främst utrymmet på din mobil eller surfplatta som sätter begränsningen för hur många nerladdade böcker du kan ha samtidigt.


Glöm inte bort att Avsluta och ta bort böcker som du är färdig med för att frigöra utrymme. Heruntergeladene Bücher sind außerdem nur über die BookBeat App verfügbar und können nicht außerhalb der App gespeichert werden. Fungerar BookBeat med Apple CarPlay? Hur lyssnar jag på en bok? BookBeat är stolta över att vara en del av Bonnier som i över hundra år har skapat, förädlat och spridit berättelser.


Det märks tydligt att Bookbeat backas av storförlaget Bonnier då de har ett väldigt brett utbud med många böcker i alla olika genrer. Som abonnent hos Bookbeat får du även snabbt tillgång till de senaste titlarna precis när de släpps och i många fall – om boken släpps av Bonnier – först av alla. Kuinka lataan kirjoja offline -tilaan? Kirjan lukeminen ja kuunteleminen.


Toimiiko BookBeat Applen CarPlaylla? Familjekonto gör det lätt för upp till fem personer att dela samma BookBeat -konto. Lägg helt enkelt till familjemedlemmen som du vill dela ditt konto med genom att logga in på Mitt konto och skapa en ny profil. Så fort profilen skapats dyker den upp i alla enheter som är inloggade på ditt konto. Du väljer själv om du vill lyssna strömmat eller ladda hem böckerna till offlineläge.


Bookbeat offline

Hanne Wilhelmsen får högst oväntat besök av sin gamla kollega Billy T. Just då skakas de omgivande kvarteren av en. Thousands of audiobooks on your mobile or tablet. Listen as much as you want. Alla har ju inte fri data i sina mobilabonnemang och hos BookBeat kan du spara böcker på din enhet när du har tillgång till wifi och sedan spela upp dem lokalt från din enhet.


Hos BookBeat kan du spara hur många böcker du vill offline , tills minnet på din enhet tar slut. Totalt kan alltså personer dela på ett Bookbeat konto samtidigt och när det är mer än användare kallar Bookbeat det för ett familjekonto. Prenumeranter får obegränsad streaming av både ljudböcker och e-böcker och kan lyssna offline hur mycket de vill, detta gäller även under den fria testperioden.


BookBeat är en prenumerationstjänst för ljudböcker och e-böcker, du kan lyssna och läsa så mycket du vill. Med BookBeat i din mobil eller surfplatta kan du när som helst njuta av en bra bok. Att lyssna offline är perfekt när du är på resande fot och inte har tillgång till mobildata eller wifi.


De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket. Både Storytel och BookBeat har kreativa sök- och kategorisystem, vilket gör det enklare att hitta den bok du verkligen vill läsa eller lyssna på. BookBeat uppskattas för deras e-boksystem, där du kan välja tre bakgrunder. Voit tietenkin kuunnella ja lukea myös silloin, kun et ole yhteydessä internetiin.


Bookbeat offline

Lataa kirja offline -tilaan silloin, kun sinulla on internetyhteys. Kun kirja on ladattu offline -tilaan, voit kuunnella myös ilman verkkoyhteyttä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg