tisdag 28 juni 2016

Assa armbågskontakt

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Vid beröring av armbågskontakten aktiverar den dörrautomatiken att öppna dörren. Passar för slag- och skjutdörrsautomatik. Spara Lagerstatus 1-vardagar Köp.


Assa armbågskontakt

Dekal Rullstol till armbågskontakt. Klicka för större bild. Det finns två nödströmbrytare (vridutlösning och icke-låsande). Finns i grå slagtålig plast eller klaranodiserad aluminium. För att aktivera öppnaren använder man en manuell impulsgivare ( armbågskontakt ) eller en automatisk impulsgivare (radarenhet).


Man kan också - där lokala standarder tillåter det - akti-vera öppnaren genom att bara trycka dörren framåt, om push-and-go finns installerad. Monteras på vägg eller stolpkonstruktioner. ASSA har handtag till fönster och altandörr, både med lås och utan.


Armbågskontakten är tillverkad i aluminium och används vid utomhusmontage. Fönsterlås och lås till altandörren på nedre våningsplan minskar risken för inbrott i fastigheten. Med kodlås i handtaget blir. Vill du köpa eller ha råd om portar, dörrar och entréer så har du kommit rätt. Impulsgivare för dörrautomatik.


För inom- och utomhusmontage. Längd 2mm, bredd mm, tjocklek mm. JFAB-Cenmatic´s mycket tåliga armbågskontakt , som är endast 50mm bred och finns i flera utföranden och modeller. Vi har, i närmare år, levererat armbågskontakter till våra kunder och partners för alla projekt och koncept. ASSA ABLOY Entrance Systems är marknadsledande.


Assa armbågskontakt

Denna har plats för DORMA BRC-T trådlös sändare och blir då en mycket solid trådlös armbågskontakt. IP Storlek: Höjd 250mm. Eloxerad Aluminiummed dubbla microbrytare.


Aktiv impulsgivare till dörrautomatik. Helt utan rörliga delar. For you this means we have gathered the expertise and experience and still offer superior automatic pedestrian doors.


Koncernen är också ledande inom identitetskontroll, med elektroniska nycklar, kort, taggar samt mobila och biometriska identitetskontrollsystem. Aptus säkra produkter för ett tryggt boende. Lägenhetslås, larm, porttelefon, bokningssystem och passagekontroll med passersystem i samma system. Vi har funnits på marknaden sedan 80-talet och har en lång erfarenhet av produkter och tjänster i säkerhetsbranschen.


Det är enkelt att köpa av oss. Prova att förfina din sökning. Förstora Användningsområde: Denna kontakt är tillverkad i aluminium med fuktsäker mikrobrytare med IP-klass och lämpar sig bra för både utomhus- och inomhusmiljö. Tillverkad i plast för användning inomhus. Endast för inomhusmontage.


Styrenhet DC-används i installationer där extra hög säkerhet eftersträvas. Styrenheten har en mängd in- och utgångar som gör produkten anpassningsbar till de mest skiftande krav på funktioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg