onsdag 29 juni 2016

Lumonite compass 1000

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder. Allt inom Multisport och Triathlon.

Ljuskäglan är en kombinationstyp. Rikligt med spritt ljus och en bred kraftfull hotspot i mitten för lång räckvidd. En pannlampa som har utformats på basis av användarfeedback och är tillverkad efter behoven hos de mest krävande användarna. Jag sade att allt ska sitta på skallen.


Det gör det verkligen med denna lampa, i lamphuset till och med. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker. Nackdelen med den lampan, som lyser både starkt och över ett stort område, är att batteritiden är kortare.

Den väger också förhållandevis mycket på huvudet. Sedan dess har den uppgraderats flera gånger med den senaste och effektivaste tekniken. Detta ger en slagtålig och helt tät konstruktion mot vatten, damm och smuts. Lampan är IP68-klassa vilket är den bästa inkapslingsklassen mot väta samt en stålring kring linsen skyddar lysdioden och dess elektronik mot slag och stötar.


Get without the ads. Skip trial month free. The Lumonite story began in Finlan where long and cold winters create extreme conditions for lighting. Having sold thousands of lamps, we gradually started to understand what is required of the perfect lamp. The only remaining problem we had was that it didn’t exist - yet.


På mediumläget ger den mer än tillräckligt ljus som lätt räcker till en hel arbetsdag. Compass R EUC Extreme. Valaisin on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena niin, että siinä ei olisi helposti rikkoutuvia osia. Sen kevyt mutta kestävä alumiinirunko on yksiosainen, eikä valaisimessa ole liikkuvia - siis rikkoutuvia - osia. Grejen är att jag gillar smidiga lampor.


De ska vara smidiga att springa med och lika smidiga att pyssla med. Jag tycker inte batteritiden behöver vara såå lång.

Vi har använt denna pannlampa under de mörka månaderna både när vi idrottat och när vi skruvat med skoter och bil. Jag är helnöjd med den, den lyser inte mest men den lyser precis där jag vill att den ska lysa. Mycket stöt- och vattentålig. Enduro Helmet Lamp Lumonite Leader MX,. Den innovativa magnetiska laddaren ansluts enkelt till lampans bottendel.


Batteriet laddas alltså utan att först behöva plocka ur det från lampan. Laddaren ansluts till en vanlig USB-port. Snygg design, smarta materialval, ja till och med förpackningen andas kvalitet. Vikten på denna pannlampa är knappt 1gram.


En pannlampa av den här storleken är inte till för de som håller på med eftersök professionellt. Hej och välkomna till Orienteringsspecialisten. Specialistbutik för orientering, trailrunning och andra aktiviteter utanför asfalten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg