onsdag 29 juni 2016

Coop jobba hos oss

Jämför kreditkort med matrabatt och hitta bästa kortet. Ansök enkelt med BankID! Få rabatt hos alla butiker. Få bonus varje gång du handlar.


Hos oss på Coop står service och matglädje i fokus.

Bli en del av det vinnande teamet på Coop och KF. Vi är en av Norrlands största arbetsgivare. Vi söker medarbetare med sinne för affärer, mat och matlagning samt intresse för att arbeta. Brinner du, precis som vi, för service och sälj?


Stor arbetsgivare – många jobb. Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Just nu pågår stora förändringar för att bli framtidens företag - häng med på förändringsresan!


Här är de fem främsta skälen till att folk väljer jobba hos oss.

Här finns jobb för alla Är du säljare, ekonom, PR-specialist, logistiker eller någonting helt annat? Vi jobbar tillsammans, för våra kunder. Men det spelar ingen roll hur hårt du jobbar om du inte har glöd och ett engagemang för det du gör.


Att få respons på det du gör går snabbt då både våra kunder och medarbetare är väldigt engagerade. En butik kan ha mellan och 1medarbetare och idag jobbar procent av alla medarbetare i butik som butikssäljare. Vad innebär det att jobba i butik? Att jobba i butik är väldigt varierande och omväxlande. Varje år tar Coop emot flera praktikanter, men det är ändå bara en liten del av alla som söker som vi har möjlighet att ta emot.


I första hand erbjuds praktikplatserna till de elever som går på de skolor som vi samarbetar med. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi använder våra fem värderingar som grund i alla beslut som tas. Coop Värmland är ett starkt varumärke men vi jobbar ständigt för att bli ännu bättre.


Affärsmannaskap Utan lönsamhet stannar ut­veck­ling­en. Därför är det viktigt att varje affär känns bra både för oss som företag, för våra kooperativa ägare och för. Ett 30-tal nya jobb när Coop satsar i Trelleborg Coop gör två stora satsningar för att skapa mer inspirerande matbutiker i Trelleborg.


Nästa höst invigs en helt ny stormarkna Stora Coop , som beräknas skapa ett 30-tal nya arbetstillfällen.

Se vilka jobb som är lediga på PostNord. För oss är medarbetarnas kompetens och engagemang avgörande för vår framgång. Jobba med oss Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda. Vill du bli en av oss ? Vi kommer från alla delar av världen med en vision om att inspirera andra och hjälpa människor att leva mer hållbart och hälsosamt.


Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg