måndag 2 maj 2016

Kallasfalt byggmax

Oslagbara priser hos Byggmax. Snabb leverans hem till dörren! Hög kvalitet till låga priser. Stort utbud av badrumsprodukter. Alltid låga priser hos Byggmax. Spana in våra superpriser!


Kallasfalt byggmax

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. När du köper Takmassa och asfaltprodukter kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris. Verktyg rengörs med lacknafta. Ingen förprimning erfordras.


Isola Kallasfalt är en lättstruken asfaltlösning som efter torkning bildar en fukt- och vattenavvisande yta. Isola Kalla sfalt är speciellt lämplig som fuktskydd på husgrunder och betongytor ovan och under mark. Kan även användas som skydd på järnoch plåtkonstruktioner under jord.


Kall asfaltmassa som används för snabba, enkla och permanenta lagningar. Fungerar sommar- som vintertid och härdar under tryck. Fuktisolermattan ger ett gott skydd mot markfukt på utvändig källarvägg och husgrund.


Använd mattan tillsammans med membran och kantlist för att få ett ångtätt skikt med luftspalt. Täta mot fukt vid sulan på huset med kallasfalt. Täta befintligt skydd av husgrunden med kallasfalt , med eller utan fuktisolermatta.


Kallasfalt byggmax

Lättstruken asfaltlösning som ger en fukt- och vattenavvisande yta på husgrunder och betongytor ovan och under jor samt skydd för järn- och plåtkonstruktioner under mark. Utspädd med 10– lacknafta används kallasfalt även som grundstrykning på uttorkad takpapp. Förra året fixade jag till det runt brunnen i vändplan som vi delar med grannen, använde kallasfalt från Jula och asfaltkitt från ByggMax för att limma kanterna. Initialt var det mjukt men nu ett år efteråt är det stenhårt.


Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Icoflux Kallasfalt 5l iter Icoflux Kallasfalt används för fuktisolering av mur- och betongytor ovan och under mark.


Kallasfalt byggmax

Ytan ska förbehadlas med Icoflux Primer. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan. Täckmassa ska du använda för ytbeläggning av papp- eller plåttak eller för att fästa shingel.


Vår kallasfalt från Protego är till för fuktisolering av mur- och betongytor. Den kan användas både ute och inomhus. Spär man ut den med lacknafta kan man även använda den som grundstrykning på takpapp.


REphalt är en unik kallasfalt för lagning av potthål och andra mindre skador på asfaltsytor. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Anvisningar för lagning av potthål.


Här beskrivs lagning av potthål och fördelarna med EZ STREET kall asfalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg