fredag 6 maj 2016

Köpa oasisblock

Har man en fin skål hemma som man gärna vill använda till sitt blomsterarrangemang kan man välja oasisblock som man sedan själv lätt. Oasisblock , stickmassa för snittblommor. Finns att köpa styckvis eller hel låda.


Jag hittar bara oasisblock eller puckar i blomaffärerna. Kanske går att skära till egna iof men det vore bättre om man.

En dröm att få hem en hel låda med dessa oasis. Lätta att skära i och smular inte alls. Nej mycket lätta att jobba med o kan mycket gärna rekommendera dem.


Dessutom bra pris när jag köper många, st. Ett oasisblock (finns att köpa hos din lokala florist) En vass kniv (exempelvis en mattkniv) st hortensia st dahlior st långa physalis med långa stjälkar st grenar med höstlöv st hortensiablad. Gör så här: En låg mässingskruka med oval form blir perfekt som underlag för en låg och lång bordsdekoration. Plastform till oasisblock till blomsterarrangemang - kransmakaren.


Köp st eller fler för 39.

Billiga kransbindning online. Fler än olika kransbindning med snabb leverans, fri frakt över 2kr och superpriser. Köp kransbindning hos oss idag! Blommor kan du köpa själv och är du någorlunda estetisk så kan du göra egna dekorationer, det är inte så svårt faktiskt. Köp oasisblock som du blötlägger och lägg på fint fat och sen sticker du in blommor tills du täckt den helt enkelt.


Kransstommarna kan köpas styckvis eller i flerpack och ni ser under respektive artikel att om man köper flera så blir priset mer förmånligt, dvs det lönar sig att köpa många åt gången. Hemsidan använder cookies. De är ofarliga och används till bl. Genom att använda vår hemsida, accepterar du vår. Skär till ditt oasisblock i en lagom stor bit för att passa i koppen.


Vi har valt att arbeta med den oasis som kan blötläggas så att den skall hålla mossan fuktig. Självklart kan du också välja den oasis som hålls torr, som är något stabilare, men tänk då på att duscha mossan så att den inte torkar och blir en brandrisk. Här kan du verkligen vara kreativ i vilken känsla du vill ha. Om du vill att det ska kännas vilt och lantligt med ett överflöd av blommor eller mer stilrent med färre.


Du kan till exempel köpa vasen Flora för 1kronor på Mio eller den numera klassiska vasen Dagg från Svenskt Tenn som är designad av Carina Seth Andersson. Arrangemanget är gjort av stickmassa ( oasisblock ), pärlnålar i vitt, creme och rosa samt vita rosor, vit prärieklocka, liljekonvaljer och kronblad från Aqua-rosor.

Söker du krans, hjärta. Innan du börjar sticka i blommor i hållaren, så se till att den får dra ordentligt i ljummet vatten eller näringslösning för blommor. Hela kulan ska kunna sjunka ner HELT under vatten ytan.


Detta tar några minuter. Gör först hål med en grov pinne i oasis så att det går att sticka ner amaryllisstjälken utan att den bryts. Till snittgrönt har eukalyptus- och myrtenblad använts, även dessa finns att köpa i blomsteraffärer.


Den andra bilden visar en krans med botten av oasis. Sådana här runda oasiskransar finns att köpa i blomsteraffärer. Oasis block för bl a torkade blommor. Används till arrangemang där man behöver ett stadigt material. Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra.


En av punkterna jag är helt vilsen i är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg