torsdag 12 maj 2016

Narcissist blomma

Narcissist blomma

Beställ blommor på nätet. Leverans samma dag i hela landet. De finns i Europa, östra Medelhavsområdet. Ladda ner den här gratisbilden om Narcissus Blomma Anläggningen från Pixabays stora bibliotek av fria bilder och videos. På det sättet plågades han av evig längtan och kände att döden var nära.


Han lutade då ner sitt trötta huvud ner mot gräset, och när han utandades sin sista suck, så stod där en blomma , den vita narcissen, en pingstlilja. Gudarna hade förvandlat honom till en blomma , som för alltid skulle påminna om honom. En narcissist tror att alla håller dem väldigt högt – och alla som inte gör det är förmodligen bara avundsjuka.


Och trots att de är känsliga för kritik så vill de låtsas som att negativa omdömen inte biter på dem, och kan i stället söka hämnd på någon som kritiserat dem. En påskliljas blomma har förutom kalkblad en trumpetformad bikrona, som kan vara ända upp till fem centimeter lång, vilket givit den det passande engelska namnet ”trumpet daffodil”. Den vanligaste blomfärgen är gul, men det finns också vita sorter. Det blir aldrig mer än en blomma per stjälk.


Han insåg inte att det bara var hans egen reflektion och blev djupt kär i den, som om det var någon annan. Han kunde inte lämna sin spegelbild och så småningom insåg han att kärleken han kände inte kunde återskapas. Narcissus var vacker som barn och blev ännu vackrare för varje år som gick. Vid års ålder hade han redan lämnat en mängd brustna hjärtan längs sin väg.


När Olof Palme tog över blommade partiets självbespeglande narcissism ut för fullt. Här finns inga spår av narcissism eller hävdelsebehov som allt för ofta utmärker memoargenren. Han tror inte att narcissism och ledarskap går ihop och känner inte igen sig i påståendena. Inte är den som fastnat för en narcissist någon svag, obegåvad usling.


En feminist eller en skicklig, utbildad yrkesmänniska som också är framgångsrik privat är lika lätt byte för en narcissist som vem som helst. Narcissisten söker efter en typ som speglar hans eget ego. Någonstans finns en mjuk punkt som han anfaller. Uppvakta någon med blommor.


Gör din beställning redan nu! Barn frågar inte vad eller vem pappa eller mamma är. De frågar efter ömhet, inlevelseförmåga och ärlighet.


Den mentala jordmånen låter tusen blommor blomma. I den rabatten får narcissen samsas med andra som kräver plats. Gav mig blommor och presenter och erbjöd hjälp m renovering och hyra till min lägenhet.


Men när jag väl flyttat blev han som förbytt. Nu är det totalt kalla handen. Oavsett vad det gäller. Vill att ev kommunikation eller praktiska saker ska skötas via barnen.


Jag verkar inte vara vatten värd. Om du har en relation till en narcissist befinner du dig i en giftig relation. Giftiga relationer har en sak gemensam – de dränerar oss på vår livsglädje och energi. Som tur är följer giftiga relationer oftast ett relativt förutsägbart mönster. Det gör att du kan börja fundera på egna strategier och eventuellt ligga steget före.


Substantiv är en ordklass. Ord i denna ordklass betecknar abstrakta och konkreta ting och abstrakta begrepp. Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma , fotboll och lamm.


Och vi har alla möjlighet, det finns alltid en ny vår, en ny dag, en ny stund. Det handlar om att rensa där det behövs, klippa bort döda kvistar och gödsla lagom – och att, åtminstone en smula nu och då – se sig som den vackra blomma man är avsedd att vara, den man så gärna vill blomma. Naturligtvis även mörka. Psykoterapeuten Sandy Hochkiss liknar i sin fängslande bok Men jag då en narcissist med en tvååring som vill ha allt den pekar på. Hon konstaterar att det kan faktiskt kan fungera att samarbeta med en sådan person.


Men det kan naturligtvis vara svårt och jobbigt. Min mamma är narcissist men min storasyster är ännu värre narcissist , sjukligt precis som på beskrivningen. Det har varit så skitjobbigt att växa upp med en sån syster, och fortfarande är.


Narcissist blomma

Alla lögner hon sprider om mig är helt otroliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg