tisdag 17 maj 2016

Billig shopping rhodos stad

Vi förhandlar så att du slipper. Jag har själv bott där i cirka år totalt, och det är ett solsäkert resmål som bjuder på ba shopping , nöjesliv och kultur. Rhodos stad är den största staden på den grekiska ön Rhodos. Staden är uppdelad i två delar, en ny och en gammal.


Kombinationen av traditionella och moderna marknader ger dig som besökare en unik shoppingupplevelse. Det finns två olika sorters marknader i en och samma stad.

Folklormarknaden och den nya marknaden med alla de kända märkesaffärerna. En annan stor shoppinggata, Sokrates, ligger i Gamla stan. Här finns vanliga butiker blandat med souveniraffärer.


Cykeluthyrning (även mountainbike) finns också. Läs mer om shopping i Grekland. Rhodos besöks årligen av över en miljon turister.


Valuta och pengar i Rhodos Valutan som används på Rhodos är euro. Priserna på Rhodos ligger vanligtvis en bit under svenska priser vilket gör att det går att komma undan förvånansvärt billigt om man inte har den högst budgeten.

Majoriteten av alla restauranger och barer tar både kort och kontanter. Här kommer några fakta om Rhodos för dig som funderar på att åka dit. Dessa fakta är bra att känna till på förhand så att man kan vidta lite försiktighetsåtgärder och göra resan så trevlig som möjligt. Många undrar om det är billigt på Rhodos och om det i så fall är billigare än i Sverige. Jag åker till Rhodos om två veckor och undrar om någon har några tips på bra shopping.


Såsom kläder och smink. Har nämligen två tonårsdöttrar med mig, som. När du promenerar till stranden så går du genom gator som är flera tusen år gamla. På timmar får man bara en försmak av allt det gamla riddarfästet har.


Ditt sökresultat gav inga träffar. Oavsett var på ön du bor, får du helt enkelt inte missa att besöka denna fänglande och välbevarade medeltida stad som bjuder på utmärkt shopping och ett gott urval av trivsamma och romantiska restauranger. Rhodos östkusten och resmål som Afandou och Kolymbia. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig.


Rhodos har många fina stränder, men en del sticker ut mer än andra. Kamiros, Rhodos mest kända antika minnesmärke med ruiner från forntida stad. Rhodos passar alla – här hittar du fina stränder, livligt nöjesliv och idylliska små byar. Boka resan med Apollo - just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell.


Rhodos är faktiskt känt för sina paraplyfabrik, vilket innebär att man otippat nog kan fynda snygga paraplyer på ön.

Festa loss med billiga drinkar, skön housemusik och nya glada vänner från hela världen. Historia i gamla staden i Rhodos. Mysiga medeltidsgränder med små butiker som gör en promenad i gamla staden i Rhodos till ren. Många förstagångsbesökare kommer hit då staden erbjuder allt från avkopplande stränder till dans, musik och underhållning ända in på småtimmarna.


Under ditt besök rekommenderas det att du beger dig till gamla stan. Inte bara bjuder staden på fascinerande medeltidsmiljö utan också multikulturella skiftningar i form av italiensk art-deco, Suleymanmoskén, en gammal synagoga och ett hammam som än idag bjuder på turkiska bad. Det är nämligen här som den skandinaviska bargatan ligger.


Det är relativt enkelt och billigt att ta det lokala bussarna, om man ska till Rhodos - stad eller t. Kolla bara upp när sista bussen går, och att du tar rätt buss åt rätt håll och så. Information brukar kunna får i hotellreceptionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg