onsdag 4 maj 2016

Bandit kryssning 2017

Bandit kryssning 2017

Kryssningar över hela världen! Sök bland de största rederierna med 25. Du hittar kryssningar till Karibien, medelhavet samt USA och många fler destinationer.


Bandit kryssning 2017

Kom bort och koppla av på en rofylld kryssning. Näras kryssning är en magiskt upplevelse då vi seglar mellan Stockholm och Mariehamn. Under dagar fylls fartyget med ban DJ:s och rocktrubadurer.


Bandit Rock - Welcome to the Party! Lyssna på Sveriges bästa rockstation. Rivstart med Bollnäs-Martin och Richie Puzz förgyller din vardagmorgon från kl 6. BANDIT fyller tio år och passar på att fira detta tillsammans med bl. Hardcore Superstar, Supercharger, Smash Into Pieces och Crunge på BANDIT BOAT den och november! Givetvis finns BANDITS programledare ombord som reseledare och partystartare.


Nytt för denna kryssning är åldersgränsen, som är sänkt till år! Pontiac Firebirds, lastbilar och polisbilar (företrädesvis amerikanska) är välkomna att delta. Evenemanget är i Älvdalen.


På Tallink och Silja Line hittar du roliga och spännande specialresor. Vad sägs om en Carnival Cruise eller en Latin Music kryssning ? Hos oss finns något för alla. Med oss har vi Johnossi, Cyhra, Corroded och givetvis finns våra programledare på plats. Decenniets bästa rock ska koras!


Resultatet ser ni här intill. Alla radioströmmar och radiostationer på ett ställe. Cute And funny horse Videos Compilation cute moment of the horses Soo Cute! Nu presenterar vi nästa sommarens kryssningar , det blir kära återseenden och spännande nyheter!


Gör ett besök i kosmopolitiska Berlin. Rügen, Bornholm och Gotland. Ta in midnattssljuset i Luleå och utforska ett gäng världsarv. Och självklart finns Höga Kusten med i år igen.


Bandit kryssning 2017

Unsubscribe from Top 10? Här är hans bilder och intryck från evenemanget. Detta är kryssningen för dig som gillar livemusik, stand-up och party! Få ut det mesta som möjligt av din kryssning och de spännande destinationer som fartyget besöker genom att boka en utflykt! För att säkra din plats är det bra om du förhandsbokar din utflykt online via rederiets hemsida.


Utflykterna kan också bokas ombord i mån av plats. En kryssning i Norra Europa med MSC Cruises erbjuder en intressant och ovanlig kryssningsrutt, från Brittiska öarna till Skandinavien, via Baltikum och Ryssland eller Norges fjordar. Vi utforskar några av planetens mest avlägsna och oförstörda områden, där naturen stoltserar i all sin prakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg