måndag 30 maj 2016

Numerologi kärlek

På den här sidan kan du undersöka om två personer passar ihop med hjälp av kärleksnumerologi. Ni älskar att pyssla om varandra vilket gör er till ett säkert kort när det gäller kärlek. Fortsätt bara så och sluta inte med det bara för att ni varit tillsammans ett tag eller blivit alltför varma i kläderna.


Med hjälp av numerologi får vi reda på vilka vi är som personer men också vad vi har för uppgift här på jorden. Precis som läran om astrologin är numerologi en ödestro. Det betyder att det var förutbestämt när vi skulle födas och vilket namn vi skulle få, det vill säga, det kunde inte vara annorlunda.

Här kommer en liten inblick. Kärleks numerologi eller numerologi kärlek kan man ju även kalla det, har vuxit väldigt mycket på senare tid. Detta har varit populärt i vågor skulle man kunna säga, det är ju lite så det blir med trender.


Betydelse och symbolism. Det finns många berättelser om siffror och deras krafter. Antal har alltid haft en speciell plats i människors liv.


Sedan gamla tider trodde människor att änglar skickar olika nummer till oss och vi måste tolka deras betydelse. Har du någonsin upplevt en period i ditt liv där en viss symbol fortsatte att dyka upp i nästan varje enskild daglig situation eller åtminstone de flesta av dem?

Vi talar om fenomen av att se vissa symboler, särskilt siffror. Undersök hur bra du och din partner passar ihop. The Royal Star of Lion, Lejonets Kunglika Stjärna tillsammans med och 5 som du kan läsa mer om under och 6. Personer som har namnstal är mycket attraktiva för det motsatta könet och kommer att få ett underbart kärleksliv.


Edär människan står i kontakt med universum, där uppbyggnaden för siffror är nyckeln till sin personlighet, karaktär och sensitivitet i livet. När 2:an föds hit då ska de lära sig att samarbeta med andra. De söker även lugn och harmoni. Får inte de det då kan de bli både stressad och frustrerad.


Enligt din numerologi tabellen är du kapabell att ge och ta emot kärlek , särskilt när du är i fred med dig själv. Därför bör du unna dig lugnande och avkopplande miljöer där harmoni och balans är riklig. Du är en känslig och passionerad älskare och känner av din partners behov mycket väl. Denna önskan innebär inte att du inte gillar andra människors sällskap.


Men du behöver tid för dig själv att bestämma exakt vad du behöver. I numerologi använder man sig av nummer för att läsa av en personlighet och spå vägen i livet. Ditt födelsenummer är det nummer som visar hur din väg i livet ska gå. Numret är baserat på det datum du är född.


Experter på numerologi kan läsa i numren vilka val du ska göra i livet, till exempel om du ska söka ett visst jobb eller. Varje siffra har sitt speciella symboliska värde.

En gammal variant av nummerologin är att den innehåller siffror (1-8) och modernare varianter är att ta med nollan. Vanligast är dock att använda siffror (1-9) med motivationen att 9:an är den stora helhetens och matematikens fullkomlighetssymbol. Numerologi bygger på siffror.


Det är en metafysisk vetenskap liknande astrologi. Skillnaden är att i astrologin studerar man planeter, solen och månen medan man i numerologi studerar nummer. Dessa nummer får man fram genom personens namn och födelsedatum.


Det symboliserar de möjligheter som du har till ditt förfogande, avslöjar ditt inre mål, den person du vill vara, dina talanger, förmågor och tillkortakommanden som du fick när du entrade din människokropp. På denna sida kan du räkna ut ditt livstal. Det är det viktigaste av alla numerologiska tal och sägs prägla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg