måndag 16 maj 2016

Sevärdheter mallorca palma

Lågpriser på hotell i Palmas. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Vi förhandlar så att du slipper.


Sevärdheter mallorca palma

På denna semesterö finns alltid något nytt att se. Huvudstaden Palma har en härlig blandning av lyxiga boutiquer, stora varuhus och gammal arkitektur. Kulturlivet är omfattande och listan över platser att besöka är lång. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Spanien. Jag och Christine var där i somras och insåg ganska snabbt att det var ett resmål som bjöd på så mycket mer än bara sol och bad.


Staden har länge varit ett populärt charterresmål för svenskar som vill varva sol och bad med lite kultur och sevärdheter. Palma har dessutom blivit alltmer modernt och trendigt de senaste åren med hippa restauranger, unik shopping och ett pulserande nattliv. Läs riktiga recensioner - boka nu! Ungdomarna håller sig mest till Magaluf, där klubbar som Grabbarna Grus och BCM finns medans äldre resenärer oftast håller sig till Palma eller Alcudia där atmosfären är något mer avslappnad.


Palma är en historisk stad med många vackra byggnader. Byn ligger inramad av höga berg, djupa dalar och en grönskande natur. Den brusande lilla storstaden har på senaste tiden seglat upp som en av Europas trendigaste städer med designbarer, toppklassiga restauranger och ett sjudande nöjesliv. Valldemossa ligger ca kilometer norr om huvudstaden Palma. Men självständigheten varar inte länge.


Mallorca blev en del av det. Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Få ut det mesta av din sightseeing! Ett tips är att hyra bil och utforska ön på egen hand.


Sevärdheter mallorca palma

Se mer på Spanienspecialisterna. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Med storstadsatmosfär, kultur, fantastisk shopping och restauranger i världsklass är Palma perfekt för att kombinera storstad med strand. Sevärdheter och typiska turistattraktioner kan vara en spännande dagsutflykt fr hela familjen.


Bästa pris- och pengarna tillbakagaranti! Läs recensioner från andra resenärer. Om man kliver av bussen vid Plaza Espana och byter till buss nummer kan man åka ända upp till Castillo de Bellver. Det som lockar mest är stränderna, solen och Medelhavet, men det finns så mycket mer. Se väderprognos, karta, forum, om vaccination, boende, hotell, prisbild och valutakurs från upplevmallorca.


Sevärdheter mallorca palma

Reportage, bilder och guider till populära resmål. Vid hotellet finns bl. WiFi, terrass, pool, hiss och reception timmar. Boka charter, flyg, hotell och sista minuten.


Många flyr den kalla vintern och reser därför hit över jul och nyår. Du kan shoppa, äta på bra restauranger och promenera bland spännande bebyggelse. Palma ligger på sydvästra delen av ön och har ungefär en halv miljon invånare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg