tisdag 31 maj 2016

Byggnads facket

Fackförbundet bara för chefer. Inkomstförsäkring ingår i avgiften. Alla tjänster ingår i avgiften. Har du koll på din lön? Jämför din lön i lönekollen!


Byggnads facket

Som en av våra drygt hundratusen medlemmar kan du vara stark, stolt och trygg! Här finns också en karta till vårt kansli. Det grundades som ett resultat av LOs försök under en längre tid att genomföra en industriplan. Uppgifter om medlemskap, avgifter, villkor samt omdömen.


Köp försäkringarna du behöver till ett extra. Här listar vi fackförbund för dig som arbetar med bygg- och anläggingsbranschen. I listan nedanför hittar du samtliga fack som passar anställda inom bygg- och. Försäkra din inkomst och bli medlem hos oss redan idag.


Byggnads facket

Utöver att fungera som. Livet är fullt av händelser som gör att du behöver lite extra stöd då och då. Som när du får barn eller om du skulle. På internationella kvinnodagen valde de att visa solidaritet med kvinnor genom att bära.


Organiserar arbetare anställda i byggbranschen, till exempel byggnadssnickare, betongarbetare och timmermän. Trots alla skaderisker på jobbet, är det när du är ledig som de flesta olyckor sker. Som medlem i ditt förbund har du ett olycksfallsskydd även när du är ledig. Sök utifrån bransch och yrke.


Byggnads har även en egen A-kassa. Det är dåligt för det demokratiska. Facket syns allt mindre i media. Kampanjen fokuserar på att sätta stopp för lönedumpning, oseriösa företag och farliga arbetsmiljöer i byggbranschen. Ja, jag godkänner att LO behandlar mina personuppgifter i enlighet med Integritets- och personuppgiftspolicyn för LO.


Den beskattade lönen, som ­enligt avtal ska vara runt 1kronor per timme, är alltså i verkligheten till kronor per timme. Det här vet facket om och det. Nu bemöter facktoppen Johan Lindholm kritiken.


Minskningen är så stor som procent. Inom LO-förbunden som helhet. Som medlem får du personlig rådgivning, coachning och stöd för att utvecklas i chefsrollen och bemöta situationer du ställs inför i din chefsvardag. Galaxen Bygg - för ett hållbart arbetsliv i byggsektorn. Vi arbetar med arbetsplatsförlagd rehabilitering och arbetsmiljö och hälsa i byggbranschen.


Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Tervetuloa Rakennuskassan sivuille Rakennusalan kausityöttömyys näkyy kassassa hakemusten käsittelyajan kasvuna ja puhelinpalvelun ruuhkautumisena talvisin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg