torsdag 12 maj 2016

Sunfleet prislista

Sunfleet är ett enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt alternativ till traditionell hyrbil. Eller till att äga en egen bil. Boka bil per timme var du vill, du är inte knuten till någon specifik stad eller plats. Som Sunfleet -medlem i Stockholm eller Uppsala får du ett fint starterbjudande. Hyrbilsföretagens prislistor utgår ofta från att du vill hyra bil under längre ti minsta bokningstid brukar vara timmar.


Med Sunfleet får du enkelt och billigt tillgång till bil även för kortare resor, minsta bokningstid hos oss är en timme. Sunfleet har också höga krav på att bilarna ska vara säkra och få höga betyg i säkerhetstestet Euro NCAP. Sunfleet har över 8bilar sprida över Sverige och man kan hämta en bil från vilket uthämtningsställe som helst, man är alltså inte knuten till någon specifik ort eller utlämningsställe. Bilpool är ett enkelt, miljövänligt och ekonomiskt sätt att ”äga” bil på. Du behöver inte bekymra dig om att tvätta bilen eller köra den på service.


Service ingår alltid i avtalet, liksom tvätt, vägassistans och support. Du kan dessutom välja en stor bil när du behöver det eller en mindre när det räcker. De 1kr att köra för kan endast rabattera km- och timavgift. Efter de tre fria månaderna fortsätter medlemskapet med ordinarie medlemsavgift och i enlighet med Sunfleets allmänna villkor om en månads uppsägningstid.


Sunfleet prislista

Fullständig prislista och allmänna villkor finns på Sunfleet. Svar: À-pris och timpris är två olika saker men sammanblandas tyvärr ofta. Det är viktigt att skilja på när man menar à-pris och när man menar timpris. Sunfleet startade redan i slutet av 90-talet i form av ett utvecklingssamarbete mellan Volvo och biluthyrningsföretaget Hertz. I dag är Sunfleet ett eget företag med Volvo som huvudägare, – Vår bilflotta utökas hela tiden.


Allra snabbast i Stockholm där vi i dagsläget har 3bilar, säger Rasmus Trygg. När får vi se dig bland våra kunder? Sunfleet privat - Prislista Privatresor måndag-söndag Fast månadsavgift 1kr per hushåll Avgiften börjar debiteras så snart du gått genom vårt ansökningsförfarande på hemsidan OBS!


Andra villkor för månadsavgift gäller om du redan är ansluten via din arbetsgivare. Prislistan gäller per timme, dygnet runt och alla dagar året runt. Tillägg: Sunfleet har höjt priset. Det jag skrev här ovanför är fortfarande sant till stor del men Sunfleet har reviderat sin prislista och gjort det mycket dyrare att använda tjänsten.


När bilpoolen är lika dyr som privatleasingstjänsten är så är det bara intressant att använda bilpool under mycket speciella omständigheter. Svar: Av begreppsbestämningarna till AB framgår att ett à-pris är ett pris exklusive mervärdesskatt för enhet av arbete. Sunfleet höjer sina kilometerpriser en aning, dvs öre och hävdar att det beror på ökade drivmedelspriser och driftskostnader. Vilket förstås är omöjligt, för det finns ingen inflation i Sverige, åtminstone ingen som kan få Riksbanken att höja räntan. Den första Volvon någonsin att vinna detta mycket prestigefyllda pris.


Sunfleet prislista

Ladda ner fullständig prislista för lastbil. Liten lastbil (m 3) Pris från 4kr. Renault Kangoo Maxi Plats för personer Dragkrok och automat finns som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg