torsdag 5 maj 2016

Kirsch gardinskena åhlens

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Inget hem är komplett utan textil.


Medlemskap i tre nivåer. Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du.

Kirsch Gardintillbehör för alla behov Kirsch sätter fönster i fokus. Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi.


För oss är det viktigt att varje produkt genomsyras av kvalité i design, funktion och hållbarhet. Klicka här för att se Kirsch produkter, få inspiration och tips till ditt hem och dina fönster. Den dubbla gardinskenan innehåller två gardinskenor som ger möjlighet att kombinera två lager av gardiner för att skapa en fin inramning av fönster.

Hörnböj 135°, till Flexi-skena - 1graders böj om du vill att Flexi-skenan ska gå runt mjukare hörn eller burspråk. Komplettera din Flexi-skena med någon av. Bakom varje gardin finns en gardinstång eller en gardinskena. Den, och hur du sätter upp den, är väldigt viktigt för att slutresultatet ska bli bra. Du kan välja en av våra gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen.


Gardinskenan Flexi Set från Kirsch passar både som takskena och väggskena. Ett komplett set för de flesta fönster. Om du vill kan du komplettera med unika glid-på-snöre, för att skapa vackra, böljande veck och en fantastiskt stilfull känsla i rummet.


Hitta rätt gardinstänger för just ditt hem. Kirsch gardinstänger och textilier köper du från Textilgallerian. Matt finish tillsammans med diskret glas har aldrig varit hetare än nu. SMARTA SKENOR Det finns en gardinskena för alla fönster. Rain ingår i konceptet Elegance.


Det är beslutet om den ska fästas i vägg eller tak som avgör vilken modell som passar bäst. Kirsch Flexi ­set en utmärkt lösning för att fixa loungekänslan. Kirsch FLEXI vinkel inkl ankare används för väggmontering. Här kan du fästa en skena längst ut eller två skenor parall ellt.


Väggvinkel med väggavstånd max cm.

Du skruvar fast vinkeln i väggen med plugg och skruv, därefter trär du ankaren i skenans övre spår och vrider fast. Kirsch återförsäljare gardinstänger, gardiner och tillbehör. Lagervaror skickas inom timmar, Fraktfritt över 5kr, Trygg e-handel.


Kirsch är – till skillnad från Hemtex, Ellos, Ikea och Jysk – inriktade mot moderna lösningar för solavskärmning. Kirsch tillverkar däremot inte klassiska långgardiner av tyg. Ada är en billig bomullsgardin som blir din för bara 1kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg