torsdag 26 maj 2016

Birgittas städ omdöme

Fri frakt vid köp över 500kr. När städarna var klara efter en dag var vår dotter nästan rörd - så här fint har vi aldrig haft det förr, det är ju som ett hotell! Vi gör ditt vardagsliv lite enklare, så att du får tid att umgås med din familj och dina vänner när du är ledig.


För visst är det skönt att komma hem när det är nystädat? Det är en vardagslyx som blir allt vanligare. Våra uppdrag börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina behov. Hela familjen är riktigt nöjda med städningen.


Lindalens Städ och Hemtjänst AB är ett familjeägt och drivet serviceföretag. Vårt koncept är enkelt och kortfattat: Vi tillgodoser våra kunders behov och önskemål och skräddarsyr uppdragen efter varje individ. Alltid samma man o kvinna som kommer och de är så trevliga. Väldigt måna om att vi ska bli nöjda och det är underbart att komma hem till ett rent hem där de även fixat extra fint med kuddar o filtar etc.


Extra plus för att de är väldigt gulliga med familjens hund! Självklart har vi RUT, det skatteavdrag du får när du anlitar ett seriöst städbolag. Det innebär att du bara betalar hälften av kostnaden, den andra delen får du av Skatteverket i form av sänkt skatt, s k skattereduktion.


Läs och skriv rekommendationer om Redita Service AB i Stockholm. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Refias Städ AB ökade sin omsättning med 33.


Verksamhetsbeskrivningen för. Vi erbjuder även servicetjänster med rutavdrag som exempelvis städning. Vår målsättning är att vi skall vara ett stöd för dig i din vardag, så att du skall kunna bo kvar hemma i din bostad så länge som möjligt.


Nimeta Städ , Gustav Adolfs Gata 13. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Ni är alltid välkomna att kontakta oss via telefon eller mail. Birgitta Palo Städ AB. Använd gärna vårt formulär för att skicka en offertförfrågan eller ställa en någon annan fråga.


Birgittas städ omdöme

Tyvärr så har man inte hunnit lära upp personalen ännu så man får vara beredd på att vänta fast det inte är särskilt många kunder i butiken. Personalen känns nybörjaraktig. Som tur är så gäller det inte bagarna. Det finns många uppfattningar om vad som ingår i en flyttstädning, och därför ofta orsakar oenighet. Vi har har en samarbetsvillig, flexibel personal som är lyhörda för kundens önskemål och aldrig lämnar aldrig ett uppdrag innan kunden är nöjd.


ALLT I FLYTT AB är en flyttfirma i helsingborg som utför alla slags flytt tjänster till förmånliga priser. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. VÄLKOMMEN STHLM MOBELTVATT är ett familjeföretag som har en lång erfarenhet inom möbeltvätt.


Birgittas städ omdöme

Hos oss kan du känna dig trygg. Vi hämtar informationen. Vi är fullt försäkrade hos. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Största delen av kundkretsen utgörs av privatkunder som utnyttjar rut-avdraget.


Stort tack för ditt fina omdöme ! Det glädjer oss att ni är nöjda med tjänsten och vi får även passa på att önska er en god fortsättning på det nya året. Hej Malin, Först och främst, tack för ditt omdöme. Vi strävar efter perfektion och liknande omdömen hjälper oss i detta arbete. Vill bara klargöra ett par saker som vi redan rett ut via mailkontakt.


All personal var svensktalande ursprungligen men två insjuknade i sista stund. Arbetsledaren talade svenska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg