fredag 20 maj 2016

Grenuttag kjell

Grenuttag kjell

Alltid fri frakt inom Sverige om du handlar för över 9SEK! Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Leverans inom 1-dagar! Allt från skärmar till skrivbord. Kvalitetsvaror till bra pris!


Grenuttag kjell

Se vårt urval av Grenuttag. Nordens bredaste sortiment, och dagars ångerrätt, köp idag! Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service! Köp Grenuttag online på kjell. Du får även förtur till vår kundservice, utökat öppet köp och förlängd garanti på utvalda varumärken.


Jordat grenuttag med inbyggt överspänningsskydd och strömbrytare. Skyddar elektriska apparater mot överspänningar på elnätet. Brytaren är 2-polig och bryter både fas och nolla för extra säkerhet. Låga priser Öppet köp dagar Snabba leveranser - Köp online eller i butik! Lägg till i inköpslistan.


Grenuttag kjell

STICKPROPP JORDAD GUMMI IP44. Grenuttag med och utan brytare Våra grendosor löser vardagens praktiska problem när lampsladdar och liknande inte når fram till vägguttagen. Likaså när ett vägguttag inte räcker till det antal stickproppar som du behöver ansluta. Nätverkskablar och tillbehör. Vi har nätverkskablar i färdiga längder och på rulle för dig som vill göra egna nätverkskablar och patchkablar.


Bredaste hemelektroniksortimentet. Fri frakt vid köp över 500kr. Deltaco har rätt billiga rackade grenuttag annars.


Längst till vänster är ett väldigt långt grenuttag från Kjell. Denna variant av grenuttag låter en huvudapparat styra strömmen till de. Hornbach eller Mediamarkt grenuttag med separata brytare. Och skulle du ännu störa sig på att ditt grenuttag blinkar, köp ett valfritt.


Köp ett grenuttag med det antal kontakter du behöver och den sladdlängd du vill ha. Vi har förstås grenkontakter med eller utan strömbrytare som du kan välja mellan. Köp ditt nya grenuttag hos oss på MediaMarkt. Utomhusgodkänt grenuttag med självstängande lock och petsäkra samt jordade uttag. Fästögla samt hål för upphängning eller fast montering finns att tillgå.


Hos oss hittar du olika typer av kablar och grenuttag för alla ändamål. Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk. Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov.


Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg