tisdag 31 maj 2016

Finspackel vägg

Lätt Rull är vår senaste nyhet. Ett färdigblandat smidigt lätt rullspackel för skarv- och bredspackling av väggar och tak inomhus. Den smidiga konsistensen gör att spacklet är mycket lätt att fördela ut över ytan med hjälp av en roller.


Finspackel F är ett traditionellt finkornigt sandspackel. Finspacklet är perfekt för spackling av skarvar mellan gippsskivor och liknande. Används inomhus i torra.


Vissa varianter av finspackel går helt sonika under namnet skarv- eller fogspackel. Rullspackel är ett spackel som passar bra vid bredspackling då det. När man bredspacklar använder man två spackelspadar, en liten för att applicera spackel på en bredare spackelspade och därefter stryker man ut ett tunt jämnt lager på ytan man spacklar. Det är inte så svårt som det låter.


Snabb finspackel för golv, vägg och tak inomhus. Lämplig för reparationer av mindre håligheter och ojämnheter i underlaget före t. Spacklingen är därför viktig. Se till att ha de rätta redskapen när du sätter igång. Satsa gärna på ett set med spackelspadar i olika storlekar så har du alltid en som passar när du ska fixa till lister, panel, möbler och liknande. Och glöm inte bredspackeln, den behövs till väggar och andra stora ytor.


Det ger bästa underlag inför målning och tapetsering. Vid tapetsering bör den spacklade ytan förlimmas innan tapet fästes på vägg. Teknisk information Slip- och övermålningsbar efter 7–timmar.


Finspackel vägg

Hur spacklar man på olika underlag? Här hittar du bra tips om spackel och gör det själv beskrivning om hur du spacklar på rätt sätt. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar. När det sista lagret spackel har torkat slipar man med ett mellangrovt sandpapper.


Om du skall måla och vill ha en helt slät yta så använd finspackel som tredje eller fjärde lager. Sopa upp så mycket damm som möjligt. Risken är annars att det tjocka och tunga dammet sätter igen dammsugaren. Ardex A är ett finspackel för golv, vägg , tak. För reparationer, upprätning och finspackling av håligheter och ojämnheter.


Finspackel vägg

Vid val av våtrumsmatta, väv och tapet på väggar är nedanstående våtrumsspackel att föredra. För bredspackling, spackling av skarvar i gipsskivor och andra skivmaterial, tapet skarvar och reparationer på vägg och takytor. B örja med metoden – välj sedan underlag. Jag godkänner att mina personuppgifter får behandlas av AkzoNobel, inklusive övriga företag inom AkzoNobel-koncernen samt enheter som agerar å deras vägnar. Låt torka ordentligt och finslipa.


Bredspackla med rullspackel (var gärna två) Rolla ut rullspackel med en roller över hela väggen , vänta några minuter och låt din arbetskompis slätar ut spacklet med en bredspackelspade. Jag håller på att renovera tvättstugan och har på en vägg lite problem med fukt. Nu har jag rivit ner puts och färg som satt löst (ca kvm) och satt igen de grövsta hålen med reparationsbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg