onsdag 25 maj 2016

Grönt kort golf stockholm

Upplevelser och Aktiviteter i Stockholm. Fri frakt vid köp över 4kr! Golf för alla Sofielund GK ligger endast minuter från Stockholm.


Hos oss behöver du inte boka starttid då vi tillämpar bollränna veckans alla dagar. De nybörjarkurser i golf som anordnas i Sverige använder Svenska Golfförbundets utbildningsmaterial och du får inloggningsuppgifter där du kan gå in på golf. När man genomgått sin grönt kort kurs (blivit godkänd) får man ett s.

De gamla myterna kring golf att det är svårt, dyrt och tar tid har suddats ut. Nu finns det plats på golfbanorna. Ingår även en månads spel på banan och ett golf -id. GRÖNT KORT - Kursen för dig som vill börja lära dig spela golf ! Du lär dig de grundläggande av både de praktiska och teoretiska.


Vi vill med denna kurs erbjuda dig en bra och nyttig start på din golf. Grönt Kort , golfens nybörjarutbildning. Du väljer själv om du vill tävlingsspela eller bara göra golfen till en härlig motionsidrott.

Björkhagens Golfklubb ligger i Nackareservatet, inom gångavstånd från tunnelbana, buss och stadsdelarna Kärrtorp, Björkhagen, Hammarby Sjöstad och Bagarmossen. Golf är Stockholms mest tillgängliga och välbesökta Driving Range. Vi prioriterar högsta kvalitet på bollar, mattor och personlig service till ett mycket konkurrenskraftigt pris, allt för att besöket hos oss ska bli den upplevelse du förväntar dig.


Golfbanan är en fantastisk idrottsplats - kanske den vackraste av alla. Golf är också en naturupplevelse som ger ett fysiskt och psykiskt välbefinnande. När du fått grönt kort måste man vara medlem för att få ett Golf -ID av Svenska Golfförbundet även om man spelar. Miljoner människor världen över spelar golf.


Golf är en social sport som passar alla, oavsett ålder. Denna upplevelse är en snabb, effektiv och rolig väg mot golfens körkort - grönt kort. Under ledning av en erfaren instruktör får man fullständig undervisning i spelets alla element. På de allra flesta golfbanor krävs att du har grönt kort för att få spela. För att få grönt kort i golf krävs att man går en kurs som innefattar både praktik och teori och tar upp olika regler, etik och slag.


Läs mer om hur du kan ta grönt kort i golf och ge dig ut och spela! Spela golf på en naturskön 18-hålsbana i Velamsunds naturreservat, strax utanför Stockholms city. Vi vill att Nacka Golfklubb skall bli omtalad som en klubb med god atmosfär och kamratlig anda. Vår välskötta bana utvecklas ständigt och är känd för sin goda kvalitet på framför allt greenerna.


Jag brinner för att skapa en skön och avkopplande stämning runtomkring golfen såväl på golfbanan som i klubbhuset.

Jag kommer att vara med och arrangera olika aktiviteter runt omkring golfen såsom till exempel: Dam och Herrträningar, Nybörjarkurser, Närspelskurser, ”Akutlektioner”, Slå längre kurser samt Roliga tävlingar osv. Ta grönt kort på Fors Golf ! Bli medlem i Stockholms skönaste golfklubb! Inga städ- eller inträdesavgifter tillkommer.


Vi har något för alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg