onsdag 18 maj 2016

Infällt vägguttag med usb

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Infällt vägguttag utrustat med två stycken USB -anslutningar som möjliggör smidig laddning av exempelvis mobiltelefon och surfplatta. Jussi vägguttag utam ram med integrerat USB -uttag, 1-vägs, IP21.


Förlusteffekt endast 1W. Komplettera med ram ur Jussiserien. Hörnbox med tre jordade uttag.

Schneider Exxact Kombinerat uttag. Kan ladda en, eller apparater samtidigt. Sluta leta efter laddaren till mobilen, den är inbyggd i vägguttaget. Ett 1-vägs infällt vägguttag med inbyggd USB -laddare för mobil och tillbehör. För infälld montering med täckram för ett eller flera uttag.


Ladda dina bärbara USB produkter direkt i ett USB uttag utan klumpiga transformatorer. Med facit i hand så lyckades Elko verkligen och vägguttag i RS serien fortsätter att sälja i stora mängder och utvecklingen kring tekniken fortskrider. Eluttag som klarar tuffa tag och håller hög säkerhet i alla lägen.

Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Uttag med USB -uttag för laddning av mobila enheter. Vägguttag Infällt Usb Economy. Gamma 1-vägs jordat infällt vägguttag med ett USB -uttag.


Du köper det från Kopplat. Inbyggt USB -uttag för snabb laddning av din mobil, surfplatta m. Jordat, infällt envägsvägguttag med USB -laddare. Den i vägguttaget inbyggda USB -laddaren är försedd med kontakt av A-typ och kan belastas med maxström 7A.


Lock håller damm och fukt borta i badrum och garage. Malmbergs Nova Jordat vägguttag 2-vägs Utanpåliggande. På BAUHAUS hittar du utanpåliggande, infällda, jordade och ojordade uttag i många olika färger som exempelvis svart,. Elko plus finns fast bara med USB vad jag kan se. Det hade räckt med ett 230V-uttag och ett USB -uttag, typ att den ena 230V-brunnen är utbytt.


Var dock noga med att följa alla installationsanvisningar och använd bara CE-märkta artiklar, som dem vi har på Byggmax. Använd el, var du vill! Vi på Byggmax har ett stort sortiment av vägguttag i olika utföranden.


Det ger dig goda möjligheter att välja funktion och utseende utifrån din smak och dina behov.

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Med ramar med plats för upp till fem produkter kan du skapa den kombination du vill av till exempel USB - vägguttag , strömställare och dimrar. Bra pris, snabb leverans = tiotusentals nöjda kunder! Laddstation för surfplatta eller mobil. Praktiskt när man har flera enheter som behöver laddas på samma gång.


Eftersom det ena uttaget i vanliga dubbeluttag numera nästan alltid är upptaget av en USB -laddare skulle man lika gärna kunna ha den inbyggd! På ett fast ställe i huset kan man ladda med både vanlig elkabel och med USB -kabel från en och samma enhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg