måndag 23 maj 2016

Baka chokladbollar

Blanda smör, socker och kakao och rör försiktigt. Blanda i resterande ingredienser och rör om lite mer. Ta en bit av smeten och rulla till en boll. Det är gott, enkelt att baka och gillas av nästan alla.


Och det är lätt att variera dem med nya smaksättningar.

Dessa chokladbollar får en liten karamellsmak av att smöret först får puttra. Rulla chokladbollarna i kokos eller pärlsocker, det som du själv föredrar. Dessutom är dessa bananchokladbollar laktosfria. Baka chokladbollar med barnen slår aldrig fel.


Smaka lite på smeten och rulla bollarna i pärlsocker eller kokos. För att fortsätta på temat Vincents kalas så bakade jag hälsosamma chokladbollar till honom (även brownie och bananscones som han kunde äta). Här är de sju bästa recepten.

Gott för både stora och små! Det blev några bollar över, vilket är perfekt som mellis till mig, hehe. Baka jättegoda chokladbollar med havregryn och kakao, ett svenskt klassiskt bakverk som de flesta tycker om, både barn och vuxna, som även kallas kokosbollar. Havrebollar är liknande men inte samma sak som dessa.


Klassiskt recept på chokladbollar som lätt varieras genom att ersätta vattnet mot t. Rulla i kokos, pärlsocker eller ditt favoritströssel! Instruktioner om hur du bakar dem är samma som ovan. Ett annat enkelt recept som ger krämigare chokladbollar med nougatsmak är chokladbollar med hasselnötskräm.


Kalorisnåla chokladbollar. Om du vill ha chokladbollar som innehåller mindre mängd kalorier kan du använda detta recept. Ingen kan motstå dessa smaskiga och chokladiga små underverk.


Chokladbollar - Recept Mitt favoritrecept på chokladbollar. Söndag och ny video igen! Ibland är faktiskt det allra enklaste även det som är godast, visst?


Tro det eller ej, men alla som smakar mina chokladbollar önskar recept - ja, för de är verkligen SÅ goda! Saltet är viktigt i dessa chokladbollar för det gör verkligen.

Vad är godare än hemmagjorda chokladbollar med kokos? Galet enkla att blanda ihop och äta, och en garanterad hit bland både stora och små! HUR smart är inte det? Jag älskar chokladbollar så mycket, men har tidigare ofta dragit mig för att baka chokladbollar just för att jag är för lat för att rulla dem. MEN sedan jag kom på idén att baka dem i långpanna för år sedan (finns i arkivet på bloggen) har det blivit så mycket lättare!


RECEPT Baka med choklad. Om du tycker om att baka och dessutom gillar choklad så hittar du här massvis med goda recept på bakverk som innehåller choklad. Vad sägs om chokladkaka, chokladbollar eller chokladtårta?


Alla älskar chokladbollar , hemligheten för de perfekta chokladbollarna är att använda sig av riktigt bra kakao, min favorit är Valrhona och espressokaffe. Det här snabba och enkla receptet tar bara ca minuter att göra och blir godast om de får stå i kylen en stund innan du serverar dem. Godast blir det att rulla dem i kokos, gärna ekologiskt.


Recept Baka Bakning har blivit en trend som är här för att stanna, det knådas och vispas i varenda kök! Sött och salt, mjukt och knaprigt - möjligheterna i bakbunken är oändliga. Här har du fem kaloriberäknade och goda, smala recept på nyttiga chokladbollar med kokos, dadlar, aprikoser, mörk chokla nötter och annat gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg