måndag 16 maj 2016

Mina mest spelade låtar spotify

Spotify nu presentera årets mest spelade låtar. Det råder ingen tvekan om att Drake är den stora favoriten. Bara i år har han streamats miljarder gånger. Logga in via spotifywrapped.


Du kan också se hur länge du lyssnat på musik under året som gått, hur många artister och låtar du lyssnat på och hur många genres du tagit dig igenom.

Vad har du lyssnat på mest i år? Mina mest spelade låtar någonsin enligt Last. Det är den tiden på året då årssammanställningar trillar in.


Dessutom hittar du en spellista med de låtar som du missade, men som du baserat på din musiksmak troligen också gillar. Här hittar du din alldeles egna musiksamling på Spotify. Vill du lyssna på samma musik som alla andra finns det förstås en listan över de mest spelade låtarna och.


Låten ska ha minst Stim-andel och vara skriven av en eller flera svenska upphovspersoner.

Tips: På iOS kan du även svepa åt höger på en låt för att lägga till den i din kö. Tryck på Lägg till i kön. Vi har samlat de mest spelade låtarna från de senaste veckan på ett och samma ställe direktlänkade till Spotify.


Listan visar de mest spelade låtarna från alla våra 4radiokanaler. Vi föreslår låtar och artister när du skapar och redigerar dina spellistor. Ju mer du lyssnar, desto bättre blir dina förslag.


Högst upp på listan av årets mest spelade artister hittar vi Einár. Och då finns inte ens Lemonade på Spoty. I samband med jubileumet presenteras nu det gångna decenniets mest spelade artister, album och låtar globalt och inom Sverige. Drunk in Love skulle kanske förlora. Drake kan även stoltsera med det mest spelade albumet (Scorpion) och den mest populära låten (God’s Plan).


Det känns, tack och lov, som att mina låtar lever sina egna liv, vilket gör mig väldigt glad som låtskrivare, säger hon. Ganska varierat och bra, med andra ord. Den låt som svenskar har lyssnat allra mest på under året är Aviciis och Aloe Blaccs SOS.


Katten i trakten är samtidigt den åttonde mest spelade låten.

Besök Ola Salo sida här på Radiofy för mer information. Sett till de mest spelade låtarna i Sverige är det tydligt vilka som har dominerat decenniets musiklyssnande. Håkan Hellström, Kent och Veronica Maggio tar sig även in på listan över de mest spelade artisterna i Sverige. Maggio är dessutom för andra i rad den mest spelade kvinnliga artisten.


Besök Harry Brandelius sida här på Radiofy för mer information. Kygo, Hov Drake och Samir och Viktor är några av artisterna vars låtar spelats mest i Sverige i sommar. Här är världens mest spelade låtar - topp tio. Procol Harum - Whiter Shade of Pale.


Mina populäraste är från min gamla grupp Tunnan och Moroten. Brukade vänta tills morsan och farsan gick ut och handlade mat på lördagar sen var det bara tuta och köra Bajs i Bastun ( spotify ) 585. Med miljoner lyssnare varje månad är det knappast någon chock. Sheeran släppte sitt debutalbum No.


Dessutom blev hans album ”÷ (Divide)” det mest spelade albumet och hans låt ”Shape of You” den mest lyssnade låten – med just nu miljarder spelningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg