fredag 13 maj 2016

Adapter usa till sverige

Börjar batteriet ge upp? Förläng din enhets livstid. Allt du behöver för mobiltelefonen. Aldrig mer urladdat igen. Köp ny mobilladdare idag. Batterier, displayglas, skärmar m.

Bli medlem i Norwegian Reward: börja tjäna ihop till rabatter och smarta premier. Detta för att utformningen av kontakten är olika. Förutom att den fysiska kontakten kan vara annorlunda kan även spänningen i elnätet skilja. Sverige har 2V medan USA har 1V.


Låter dig använda svenska, jordade stickkontakter när du besöker Nintendos hemland Japan eller gräver guld i USA. Reseadapter usa SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! När du är ute i världen och besöker exempelvis USA eller England är det skönt att ha en reseadapter i resväskan, så att du direkt kan ladda dina enheter när du kommer fram till hotellet.


Hitta den reseadapater du behöver hos MediaMarkt.

V förekommer i avlägsna ställen med eget elnät. Adapter för amerikanska eluttag. Det viktigaste att tänka på då du vill använda dina elektriska prylar i USA är skillnaden på nätspänning. Det betyder att du inte bara kan använda en adapter och tänka att det räcker.


Den gör att man kan ansluta AU, UK och US-enheter till EU-uttagFärg: VitPraktisk reseadapter för resenärer som skall resa runt i Europa. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.


Använd gärna vår guide på denna sida. Ta reda på vilken spänning och frekvens som förekommer. Det här kommer att få betydelse. Jordad reseadapter som gör att du kan ansluta prylar med europeisk kontakt till eluttag i USA.


Kan användas till produkter med 2- och 3-poliga kontakter i skyddsklass I och II. De tyx ha vanlig USA -standard där och då bör du välja en adapter med två plana stift. Observera att adaptern bara omvandlar kontakten och inte spänningen.


Den adapter som dessutom har ett runt stift är för jordade kontakter. Eftersom du inte har jordade apparater som ska anslutas räcker det således med den med två stift. Du kan sätta den i kontakter för jordat uttag utan problem.

Har man en svensk kontakt som är konstruerad att klara 250V, även kallad europlugg – typ C eller F på illustrationen – behöver man oftast inte en adapter om man ska resa inom Europa, till vissa delar i Sydafrika, Ryssland eller flera länder i Nordafrika och Sydamerika. Endast avsedd för resor och. Mycket smidig och liten adapter. Gör om svensk kontakt till amerikansk, mexikansk och kanadensisk kontakt. Perfekt för dig på resa som vill ladda dina svenska produkter.


Passar såväl ojordat som jordat kontakt uttag. Massor av adaptrar för Englan USA , Thailand mm till fyndpris! Handla tryggt och enkelt. Nya produkter dagligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg