torsdag 26 maj 2016

Lätt mat att bjuda på

Adventure Menu säger STOPP till kemiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen. Färdigt att äta direkt ur förpackningen med en hållbarhet på år. Här kan du köpa friluftsmat.


Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer. Ska du bjuda vännerna på fest i helgen?

Här har vi samlat god och enkel mat och dryck till festen, som du snabbt kan fixa ihop utan krångel. Att bjuda till fest är alltid trevligt och festmaten är ofta ett uppskattat inslag. Här hittar du recept på enkel festmat som passar för många gäster. Att laga mat till många gäster kan vara stressigt. Just därför kan det vara skönt att bjuda på en varmrätt som går att förbereda i god tid innan festdagen.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy. Festmat behöver inte vara dyr för att bli lyxig, handla smart och planera dina inköp så kan du gott och väl servera en riktigt snygg festmåltid utan att spendera hela matkassan.


Jag heter Madeleine och ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar.

Här bjuder jag på goda recept, mat - och vintips samt inspiration och smarta knep till köket. Med bloggen hoppas jag kunna hjälpa dig att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest. I denna kategori finns recept som går snabbt och lätt att göra.


En lunch tar max minuter. Recept med bilder steg för steg. Våran kille fyller år och vi tänkte ha en lite lunchaktig bjudning,. Tips på mat att lägga till eller ta bort. Middagstips och enkla recept kan man aldrig få för många av.


Snabblagat med fisk, kött, korv eller helvegetariskt. Hitta dina nya vardagsräddare här! Vi har samlat massor av inspirerande recept för alla smaker och gäster. Många föräldrar vill passa på att öva potträning och försöka få barnen blöjfria under sommaren.


D har dock pratat länge och väl med sina vänner om hur god mat jag lagade i Sverige och har dessutom lyckats med att bjuda in dem till middag framöver i flera omgångar. Så nu måste jag ta mig i kragen och kocka loss lite. Det hade varit roligt att bjuda på något som de inte ätit tidigare och som är på svenskt tema. Tänkte inte riktigt på middagsmat, dom kommer vid 18. Vi hade tänkt att bjuda på middag men då vi inte är hemma under dagen så blev det inte riktigt så.


Pizza är ju gott, men det är jag ingen höjdare på. Jag ska bjuda på middag ikväll,.

Sett på Katrins blogg i kommentarerna att vi är många som varnats. En annan fördel att själv fixa maten är att det troligen blir billigare än catering. Så har du tid och lust samt lite hjälp att få med matlagning, inköp och servering så kan det vara både roligt och uppskattat. Med lite planering kan du också få vara med på festen och njuta av bjuda på maten samt få tid till spektaklet runt omkring. Gör lagom mycket mat Japp, det är ganska lätt att ta i för mycket till buffén!


Ju fler rätter du har, desto mindre går det åt av varje rätt. Tänk dig tallrikarna du ska servera på och ungefär hur mycket som ryms, och fundera också på om det är ett gäng sparvar eller en flock vargar du bjudit över! Maten på en tjejmiddag kan i stort sett vara vad som helst du gillar men vanligt är att den är lätt , fräsch och nyttig. Desserten är undantaget då man kan slå på stort.


Hembakt paj, baguette och grönsallad är ett säkert kort på tjejträffen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg