tisdag 3 maj 2016

Badoo förfrågan på facebook

Hitta en partner snabbt här. Syns din profilbild fortfarande i dina konversationer, och andra kan söka på ditt namn och skicka meddelanden. Läs om hur du kontrollerar meddelandeförfrågningar.


När du lägger till en vän kan ni se varandras aktiviteter i nyhetsflödet, händelser och foton. Du kan ge andra användare åtkomst till fotot när de skickar en förfrågan till dig i chatten.

Om du vill ta bort en användares åtkomst till dina privata foton kan du enkelt göra det genom att klicka på kugghjulet uppe till höger och scrolla ner till Åtkomst till privata foton. Met someone on Badoo ? Then plz get in touch! Enter your Badoo account details to sign in and chat with new people around you! Badoo drivs av ett företag som har sitt högkvarter i London.


Företaget grundades av en rysk entreprenör som heter Andrey Andreev. Gå in på vänner och klicka på utgående. Där finner du en lista över utgående vänförfrågningar – med andra or de som inte har svarat på din förfrågan.

Om tjejer vore mindre petiga på badoo så finner dom säkert fler trevliga människor att prata me dvs, inte gilla alla killar som ser ut som fotomodeller. View the profiles of people named Sex Badoo. Det förhindrar alla som du inte har minst en gemensam vän med att skicka förfrågningar till dig. Den lilla röda etiketten uppe till höger signalerar att det finns någon därute som uppskattar dig. Men klicka inte ja omedelbart.


Varje medlem har en profil på sajten med grundläggande information, en presentationstext och fotoalbum. Man väljer själv hur detaljerad man vill vara på sin profil och vad man vill avslöja om sig själv. På det viset skiljer sig inte Badoo särskilt mycket från andra dejtingsajter. Ta det lugnt, vi hjälper dig! Badoo är appen för dig som vill träffa nytt folk.


Vem du än är, och vad du än söker, så är oddsen på din sida när det gäller att hitta någon speciell bland våra 4miljoner användare. Oavsett om du är på bussen, på fiket eller bara softar hemma, så kan du matchas ihop och chatta med personer som intresserar dig. Liggfaktorn på badoo är skyhög om man är tjej. En träffar jag än idag ibland och ligger med.


Den fjärde träffade jag en gång och thats it. Om den maximala beläggningen därigenom skulle överskridas görs en extra förfrågan hos hotellet. I motsats till Badoo handlar det på Zoosk lite mer om dejting än om att bara hitta vänner.

Nej meddelande förfrågan är det som dyker upp hos personen som tar emot meddelandet om. Nu la jag ner appen i morse igen för jag kände inte direkt att jag har någon lust till något alls just nu,speciellt inte för att ta emot bilder på mäns kön, men det var intressant. Och visst, det finns något liknande lite mer populärt i Sverige som kallas för Badoo. Vis profiler af personer, der hedder Mandal Badoo.


Jag var aktiv ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg