måndag 2 maj 2016

Adlibris letto

Köp böckerna billigt hos Adlibris! Alltid fri frakt på köp över 1kr. Dina köpta e-böcker hittar du i mappen ” adlibris. Klicka och dra över önskade e-böcker från mappen ” adlibris.


Vi erbjuder ett brett sortiment inom Läsplatta online.

Adlibris Letto gör det möjligt att läsa och lyssna på de böcker du köpt från vår webbplats. Med Letto -appen har du alltid med dig hela ditt bibliotek med e-böcker, ljudböcker och e-singlar från Adlibris. Läs och lyssna när du vill, var du vill - med eller utan internetuppkoppling. Visa och ladda ner PDF-filen, hitta svar på vanliga frågor och läs feedback från användare. Letto Frontlighet är i grunden en Cybook Muse Frontlight från det franska företaget Bookeen, med har fått en svensk logga samt egen programvara från Adlibris.


Hos oss hittar du allt för en inspirerande vardag. Bokeen, samt en e-boksbutik i själva plattan. Adlibris nysatsning på läsplattan Letto drog igång för en månad sedan.

Då det blivit en tradition att jag recenserar deras plattor här i bloggen, bör ju inte årets upplaga utgöra något undantag. Därtill är det Adlibris bästa platta hittills! Letto har en blänkfri och papperslik skärm, som gör läsupplevelsen av e-böcker behaglig för ögonen och som gör att du kan läsa både ute i solljus och inomhus.


Spara produkten till en lista. Informera mig när priset sjunker. Jämför med andra produkter. You need to enable JavaScript to run this app. Här kan du ta del av och välja och vraka mellan alla olika titlar.


Letto är laddad med Adlibris e-boksbibliotek och med tre fysiska knappar kan du bläddra framåt, bakåt och ta dig till menyn. Här finns inbyggd belysning i skärmen och en hög upplösning, men touch-funktionen är trög. Letto Frontlight är dessutom den enda läsaren i testet som säljer svenska böcker via en inbyggd butik.


När jag köpte den första Letto för nästan 10år sedan från Adlibris så visade det sig att det endast var en holländsk rebrandad BeBook. När jag i dagarna köpte Letto Frontlight upptäckte jag till min besvikelse att denna även var en rebrandad produkt från något franskt bolag. Laitteen näyttö on mattapintainen ja lähes paperin kaltainen. Lukeminen on yhtä miellyttävää sisällä pimeässä kuin ulkona auringonvalossa.


Adlibris firar själva dagen genom att ha bra priser på några av de mest populära e-böckerna. Förhoppningsvis gör det att fler känner sig manade att läsa en e-bok, menar Frida Änges.

Slutligen har Adlibris gjort ett fantastiskt jobb med att integrera sin webbutik i läsplattan. Genom att koppla upp sig mot ett trådlöst nätverk (som plattan sedan kommer ihåg) och knappa in sina Adlibris -kunduppgifter (vilket bara behöver göras en gång) kan man leta upp titlar man vill köpa. Du kan inte söka i texten, men däremot stryka under stycken du tycker är extra intressanta eller vill påminnas om nästa gång du läser. Du kan även läsa böcker som du inte har köpt via oss, vi har inte låst plattan som t ex Amazon. Om du vill använda direktlänken och köpa böcker direkt från Adlibris kan du göra det, men om du tar omvägen via en dator kan du köpa dina böcker var du vill – eller låna från biblioteket.


Lätt att förstå sig på. Klicka på mappen längst upp till vänster som tar dig bakåt i mappträdet. Den fick namnet Adlibris och har sedan dess blivit en självklar del av såväl den svenska, som den finska och norska bokmarknaden.


Adlibris har också utvecklat en egen läsplatta, Letto , med en rad innovativa funktioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg