torsdag 2 maj 2019

Italiensk restaurang göteborg skånegatan

Boka bord på Göteborg på thefork. Vi förhandlar så att du slipper. Njut av en äkta italiensk kväll i hjärtat av Göteborg. Välkommen in till oss! På svenska In english.


Italienska restauranger i Göteborg , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

Trattoria da Pasquale, Sten Stureg. Här möts du av genuin italiensk atmosfär. Min mat är en spännande kombination av rätter från hela Italien, från stora städer till minsta bortglömda by. Alla mina rätter är i grunden italienska klassiker som jag satt min egna prägel på.


Kortfattat kan man säga att mitt kök är helt enkelt jag - Pietro Fioriniello. Läs gärna artikeln om oss i GP. Personlig italiensk krog vid Svenska Mässan och Scandinavium.


Här hittar du alla restauranger nära Scandinavium, Göteborg.

Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder. Italiensk restaurang med stor kreativitet i köket, under ledning av Pietro Fiorinello. Restaurang La Terrazza är en klassisk italiensk restaurang mitt emot Scandinavium i hjärtat av Göteborg. Här erbjuds en bred à la carte meny med många klassiska italienska rätter samt även en pizzameny.


Sommartid öppnar vi vår populära uteservering. Hitta och få information om italienska restauranger i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Mr Antipasti är en klassisk italiensk restaurang med mat inspirerad från Sicilien. Vi har ett soligt läge i hjärtat av Göteborg vid Heden som ligger nära Liseberg, Scandinavium, Svenska mässan och Universeum.


Här är lugnt och mysigt och perfekt för bland annat romantiska parmiddagar. För att komplettera vår matsal så har vi skapat en av stans mysigaste bakgårdar. Italiensk Restaurang Göteborg - italiensk , krog, à la carte, desserter, kötträtter, mat och maträtter, boka bor måltider, julbor lunchmeny, vegetariskt.


Göteborg kan stoltsera med en hel parad av italienska krogar som alla har sin alldeles unika karaktär. I den här guiden har vi samlat Göteborgs bästa italienska restauranger , från hemtrevliga pastaställen till tjusigare krogar värdiga ett besök av Don Corleone i egen hög person. Sorellina betyder just lillasyster på italienska och den nya restaurangen har plats för drygt gäster, en nio meter lång bardisk gjord av marmor från Verona och en ännu längre vinhylla fylld av italienska viner.


Sorellina är som en modern, kreativ och fräck lillasyster som tycker om vin, mat och att umgås med sina vänner. Med ett tydligt koncept har restaurangen oftast ett smart och utstuderat sätt att jobba och en röd tråd genom hela verksamheten. Ett lyxigt och medelhavs restaurang i hjärtat av ( Göteborg ).

Ristoria är en sådan restaurang. Kom förbi och upplev en smakrik resa genom det traditionella italienska köket. Här finns ett matutbud som passar alla.


Vare sig det är Pizza, Pasta, Tapas enkelt Vegetarisk eller lyxiga skaldjur. Upptäck våra rätter med inspiration från det italienska , amerikanska och asiatiska köket. Vi erbjuder även skönt barhäng och ett mysigt café med enklare rätter och bakverk.


Oavsett vad du väljer står vi redo att göra din kväll till en succé.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg