fredag 1 mars 2019

Riktigt dåliga raggningsrepliker

Humor är alltid en bra sak att ha. Dessa roliga raggningsrepliker betonar hur viktigt humor är. Många av dessa poäng kommer att fungera riktigt bra, särskilt för att de är roliga och lätt att komma ihåg. Kom ihåg att dela dem med dina vänner.


Riktigt dåliga raggningsrepliker

Några av de är dåliga raggningsrepliker vilket gör det extra roligt trots att de kommer att förnärma de flesta tjejer som blir “utsatta” av dem. Sveriges sämsta raggningsrepliker – vilken är din favorit? Här har vi samlat totalt dåliga raggningsrepliker. Vi kan väl vara ärliga med att vi inte tror att du kommer ha någon större framgång om du använder dig av dessa dåliga raggningsrepliker. Inte ens en riktigt bra raggningsreplik fungerar alla gånger, ibland är det helt enkelt kört.


Jag har tappat bort min läppbalsam, skulle du vilja fukta mina läppar? Vad var dina andra två önskningar? Vad skulle du vilja ha till frukost imorgon?


Riktigt dåliga raggningsrepliker

Dessa dåliga raggningsrepliker kan tyckas, du måste bara göra det ordentligt. Många gånger kommer du att få de andra att skratta, vilket är faktiskt ganska bra. Då kan du prata med den person du vill lära känna bättre.


Det finns några riktigt vassa (och cheesy!) raggningsrepliker som kan få vem som helst på fall. Du är anledningen till varför jag kom hit ensam! Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.


Att ragga är svårt, och många raggningsrepliker är så klyschiga och dåliga att de stjälper mer än de hjälper. Men så här i nätdejtingens era, när många av oss flörtar mest i chattrum och via app:ar, är det ändå ganska charmigt och beundransvärt att faktiskt går fram och börjar prata. Slumpa fram en raggningsrepklik och börja ragga. Raggningsrepliker med väldigt varierad framgång. Står du här och smular.


Snygga skosnören, ska vi hångla? Men nu är det slut med cringe-snacket, forskare i England har nämligen forskat fram den perfekta raggningsrepliken. Har du dåligt flyt när du är ute och raggar? Kanske behöver du några nya, fräscha raggningsrepliker.


Då har du förmodligen kommit fel. På den här sidan hittar du en mängd roliga raggningsrepliker. De är förmodligen inte så effektiva ute i fältet, men vi kan intyga att de garanterat kommer ge upphov till en riktig skrattfest. Kan ta en dålig raggningsreplik, hellre det än en hand på rumpan liksom.


Men det finns två varianter jag hatar. Den första är folk som tror att allt de läst i The Game ska fungera. Den andra är folk som ska ”ta tillbaka” raggandet när det inte fungerar. Haha jag vet dålig tråd men jag har skit tråkigt så ! Direktlänk Svara på inlägg Gästbok. Jag tycker att raggningsrepliker visar att man vågar bjuda på sig själv, man visar sig modig och självsäker.


Men hur som helst, alla drack alkohol och jag drack vatten. Jag hade riktigt trevligt och avslutade med en sväng på dansgolvet. En tjej kom fram till mig efter ett tag och pratade lite. Hon var lite lätt på lyset, men inte mer.


Efter ett tag kläcker hon ur sig följande kommentar: ”Jag vill sitta på ditt ansikte”. Det här med dåliga raggningsrepliker alltså, de dör aldrig ut. Tänkte skriva upp några fula raggningsrepliker. Italien leder med två poäng efter ännu en dålig svensk inledning där man inte gjorde poäng under de första tre fyra minuterna.


Det enda de har gemensamt är en dålig planeringsprocess. Pontus Roos: Passen från Zlatan var inte dålig den heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg